Rumik

ORAL-B ЕЛ.ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ADVANCE POWER 450TX С БАТЕРИЯ - #043972

Каталожен №: 043972

Код на производителя: 4210201822264

27.20 лв.

Oral-B ел. четка за зъби Advance Power 450TX с батерия.

ORAL-B ЕЛ.ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ADVANCE POWER 450TX С БАТЕРИЯ

Oral-B ел. четка за зъби Advance Power 450TX с батерия, със специални пулсации и ротиране за разпадане и премахване на плаката.

Достига междузъбните пространства и почиства перфектно дъвкателните повърхности.
Въртяща се, подменяема глава на четката.
9600 об/мин
1 програма
1 глава, Бял/Син
Електрическата четка за зъби на Орал Б извършва 9600 оборота в минута за оптимално почистване на зъбите и поддържане на висока орална хигиена. Специалните пулсации спомагат за разпадане и ротиране за премахването на плаката. Четката е с FlexiSoft влакна, които осигуряват много нежно почистване и индикират, когато е време за подмяна на главата. Ергонимичната гумирана дръжка предлага удобен захват и предотвратява хлъзгането.

Продуктът се предлага в опаковка от 1 брой четка, 2 бр. АА батерии и упътване за употреба. Важно е да поддържате добра устна хигиена и да следвате указанията на стоматолога, за да бъдат зъбите Ви в отлично състояние. С електрическата четка на "Oral-B" ще постигнете ефекта, който желаете. Тя премахва повече плака в сравнение с обикновена механична четка за зъби. Благодарение на високоскоростни трептения, междузъбните пространства са почистени, а също и цялата линия под венеца. Електрическата четка е изключително ефективна в борбата с кариесите и други болести по зъбите. Главата ѝ е със специални индикаторни снопчета, които, с редовната ѝ употреба, избледняват наполовина и по този начин информират, че е време за смяна. Дръжката е водоустойчива, удобна за захващане и предотвратява плъзване.

Четката за зъби е с 1 режим на работа "Clean", който е за ежедневно прецизно почистване на зъбите.

Начин на употреба:
Поставете двете батерии.
Отстранете предпазната капачка.
Намокрете главата на четката и поставете паста за зъби върху влакната ѝ.

Мийте зъбите си в продължение на 2 минути, като ги почиствате зъб по зъб, първо от външната страна, след това от вътрешната и накрая горната повърхност.
След приключване измийте почистващата глава под течаща вода и я подсушете.
Когато синият цвят на индикаторните снопчета избледнее наполовина, трябва да смените почистващата глава.
Можете да изберете друг модел накрайник на "Oral-B" за четката си.

Тип Електрическа
Вид Четка за зъби