Rumik

ПОЛИЕСТЕРНА СМОЛА GRAFFIT AUTO 60 1Л - #056060

Каталожен №: 056060

15.60 лв.

Полиестерна смола Graffit Auto 60.

ПОЛИЕСТЕРНА СМОЛА GRAFFIT AUTO 60 1Л

Полиестерна смола Graffit Auto 60
Полиестерната смола Graffit Auto 60 е висококачествен продукт, предназначен да осигури изключителна здравина и устойчивост на повърхности. Тя е идеална за ремонтни и реставрационни проекти, както и за създаване на различни арт произведения.

Устойчивост и здравина
Смолата Graffit Auto 60 е изключително здрава и устойчива на външни влияния, включително UV лъчи, високи температури и химически вещества. Това я прави идеален избор за използване на открито или в автомобилна индустрия.

Смолата образува твърда и гладка повърхност, която е лесна за почистване и поддръжка. Тя също така предлага отлична адхезия към различни материали, включително метал, дърво, стъкло и пластмаса.

Разнообразни приложения
Полиестерната смола Graffit Auto 60 е подходяща за различни приложения, включително ремонт на автомобилни каросерии, изработка на скулптури и създаване на уникални арт проекти. Тя също така може да се използва за запълване на пукнатини и дупки в повърхности, както и за създаване на защитни покрития.

Смолата се използва в комбинация с катализатор, който осигурява бързо и ефективно затвърдяване. Това позволява бързо и лесно приложение и изсъхване на продукта.

С полиестерната смола Graffit Auto 60 можете да бъдете уверени, че ще получите най-високото качество и издръжливост на вашите проекти.

Марка GRAFFIT
Разфасовка 1 L
Вид Полиестерна смола