Rumik

ПОСЕТИТЕЛСКИ СТОЛ LIMBER - ЧЕРЕН - #3520793

Каталожен №: 3520793

225.79 лв.

Посетителски стол LIMBER - черен.

ПОСЕТИТЕЛСКИ СТОЛ LIMBER - ЧЕРЕН

Съвременен дизайн и високо качество

Посетителският стол LIMBER се отличава от повечето подобни модели с модерна и едновременно раздвижена и изчистена визия. Той е изключително лек и същевременно стабилен и здрав, благодарение на висококачествените материали използвани за изработката му. Неговата удобна седалка и висока облегалка за гърба, ще осигурят комфорт, на всеки който се настани в него. Те са покрити с висок клас дамска, която е устойчива на износване и мека на допир. Дамаската на облегалката е под формата на калъфка с дискретна велкро лента, което позволява лесно да я свалите и почистите при необходимост, а междувременно столът продължава дa изглежда все така добре и без нея.

Посетителски стол LIMBER


Посетителски стол LIMBER

Практичност и функционалност

Посетителският стол LIMBER може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация като свържете няколко стола под формата на пейка или цял ред. Бързо и лесно може да захванете няколко стола един за друг посредством застъпване на краката на съседните столове. Също толкова лесно може да ги разделите, за да ги преподредите спрямо вашите нужди и пространството, с което разполагате.

Друго практично предимство на LIMBER e възможността за поставяне един в друг (стифиране). Това позволява по-лесно транспортиранe и удобство при съхранение, тъй като по този начин дори голям брой столове, ще заемат много по-малко място.

 


Максимално натоварване до 130 кг.

Посетителският стол LIMBER е с надеждна и сигурна конструкция, която може да понесе голямо натоварване. Той е подходящ за хора с тегло до 130 кг.

Посетителски стол LIMBER

Марка Carmen
Максимално натоварване 130 кг
Височина седалка от земята 46 - 56 см
Ширина с подлакътници 63 см
Цялостна височина 106 - 116 см
Тип стол Посетителски
Дълбочина 16 CM
Тегло 7.75 Kg
Вид Столове
Гаранция 24 месеца
Материал Дамаска
Цвят Черен
Крака - материал Метал, Праховобоядисан метал