Rumik

ПРЕЗИДЕНТСКИ ОФИС СТОЛ CARMEN 6076 - БЯЛ - #3520118_4

Каталожен №: 3520118_4

187.49 лв.

Президентски офис стол Carmen 6076 - бял.

ПРЕЗИДЕНТСКИ ОФИС СТОЛ CARMEN 6076 - БЯЛ

Класическо удобство:
Президентски стол Carmen 6076 е изчистен класически модел офис стол с висока облегалка и удобна ергономична седалка. Изработен е от мека еко кожа, която придава уют на цялостното обзавеждане. Здравата хромирана база ще осигури стабилност и устойчивост на напрежение, а полипропиленовите подлакътници ще допълнят удобството за ръцете и гърба. Класическият му дизайн дава възможност за аранжиране във всяко помещение и офис. Стол Carmen 6076 разполага с вграден газов амортисьор, благодарение на който вие ще имате възможността да регулирате височината на стола спрямо собствения си ръст и съобразно останалите мебели. Вградената люлееща функция пък ще ви осигури спокойствието и хармонията, необходими след всеки тежък работен ден. Президентски стол Carmen 6076 е едно класическо творение на съвременния интериорен дизайн, въплътило в себе си високо качество, комфорт и стил.


Коригиране на височината:
Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.
Отпуснете удобно ръцете си
Изключителното удобство на подлакътниците позволява не само на тялото, но и на ръцете да отпочиват, докато стоите или работите на вашия офис стол. Мекотата и естествените анатомични извивки предизвикват усещане за релаксация, а работният процес се превръща в наслада. Освободете се от ежедневното напрежение и отпуснете всяка част от тялото с помощта на президентски офис столове Carmen.


Стабилна хромирана база:
Основата на човешкото тяло са краката, а основата на всеки стол е неговата база. Красивата й звездовидна форма допълва перфектно изящната визия на вашия президентски стол, а основните й характеристики стабилност и устойчивост ще внесат сигурност и спокойствие в дома или офиса. Здравата основа на офисни столове Carmen повишава издръжливостта на натоварване и е гаранция за дълъг живот на продуктите.
Завръщане в детството
Благодарение на люлеещия механизъм tilt tension, с който е снабден столът, ще се върнете към детските спомени и ще се пренесете в друго измерение. За максимално удобство може да регулирате силата на люлеене от кръглата ръчка под седалката. Механизмът позволява също да фиксирате стола в изправено положение, ако искате да остане неподвижен, без да се люлее.


Свобода на 360°:
Осигурете си бърз и лесен поглед върху обстановката навсякъде около вас благодарение на функцията за завъртане на 360°, в която и да е посока. Почувствайте се неограничени и безгрижни. Възползвайте се от механизма, с който е снабден всеки стол от серия офис столове Carmen, и позволете на движенията ви да бъдат свободни и естествени.
Без ограничения в движението
Разходете се до бюрото на колегата или потърсете
изгубеното дистанционно за телевизора, без да ставате от любимия стол. Защо не? Прикрепените към основата колелца ви осигуряват така необходимата и желана мобилност.

 

Максимално натоварване: до 130 кг:
Функциите и качествата на офис стола са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.


Компактна опаковка и лесно транспортиране.
Продуктите от серия офис столове Carmen ca комплектувани и опаковани в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране.

Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.

 

Марка Carmen
Височина седалка от земята 46 - 56 см
Ширина с подлакътници 63 см
Цялостна височина 106 - 116 см
Тип колелца Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Материал подлакътници Полипропилен, Хром
Тип подлакътници Фиксирани
Тип на база Дърво с метална сърцевина
Тип механизъм Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Материал серия Forma, Vivid
Тип стол Президентски
Дълбочина 16 CM
Тегло 16.50 KG
Вид Офис Стол
Гаранция 24 месеца
Материал Еко кожа
Цвят Бял
Максимално натоварване 130 кг