Rumik

ПРЕЗИДЕНТСКИ ОФИС СТОЛ CARMEN 6590 - ЧЕРЕН - #3520246

Каталожен №: 3520246

116.93 лв.

Президентски стол Carmen 6590 - черен.

ПРЕЗИДЕНТСКИ ОФИС СТОЛ CARMEN 6590 - ЧЕРЕН

Триумф на материята:

Президентски стол Carmen 6590 е практична и надеждна офисна мебел с приятен за окото дизайн и отлична функционалност. Столът е изработен от сполучлива комбинация от мрежеста материя, еко кожа, полипропилен и хромиран метал. Мрежата е удачен вариант за направата на офис стол, като осигурява оптимален комфорт на тялото както в горещи дни, така и в студени. Еко кожата добавя нотка лукс във визията и се съчетава чудесно с мрежата и хрома. Подлакътниците са изработени от съчетание на метал и полипропилен, което ги прави леки, но здрави. Президентски стол Carmen 6590 е отличен избор за основен офис стол, като комбинира делова визия с надеждност и функционалност. Столът ще осигури продуктивност и креативност в офиса Ви.

Отпуснете удобно ръцете си:

Изключителното удобство на подлакътниците позволява не само на тялото, но и на ръцете да отпочиват, докато стоите или работите на вашия офис стол. Мекотата и естествените анатомични извивки предизвикват усещане за релаксация, а работният процес се превръща в наслада. Освободете се от ежедневното напрежение и отпуснете всяка част от тялото с помощта на президентски офис столове Carmen.

Коригиране на височината:

Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

Завръщане в детството:

Благодарение на люлеещия механизъм (tilt tension), с който е снабден президентския офис стол, вие бързо и лесно ще се пренесете от работната атмосфера в детските спомени. Тази изключително отпускаща функция ще ви осигури пълноценна релаксация. Активирането ѝ става бързо и лесно - с издърпване на лоста за коригиране на височината, а за да регулирате силата на люлеене, използвайте кръглия, въртящ механизъм под седалката.  

Стабилна хромирана база:

Основата на човешкото тяло са краката, а основата на всеки стол е неговата база. Красивата ѝ звездовидна форма допълва перфектно изящната визия на вашия президентски стол, а основните ѝ характеристики стабилност и устойчивост ще внесат сигурност и спокойствие в дома или офиса. Здравата основа на офисни столове Carmen повишава издръжливостта на натоварване и е гаранция за дълъг живот на продуктите.

Без ограничения в движението:

Разходете се до бюрото на колегата или потърсете изгубеното дистанционно за телевизора, без да ставате от любимия стол. Защо не? Прикрепените към основата колелца ви осигуряват така необходимата и желана мобилност.

Свобода на 360°:

Осигурете си бърз и лесен поглед върху обстановката навсякъде около вас благодарение на функцията за завъртане на 360° в която и да е посока. Почувствайте се неограничени и безгрижни. Възползвайте се от механизма, с който е снабден всеки стол от серия офис столове Carmen, и позволете на движенията ви да бъдат свободни и естествени.

Максимално натоварване: до 130 кг:

Функциите и качествата на офис стола са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.

Марка Carmen
Височина седалка от земята 45 - 55 см
Ширина с подлакътници 63 см
Цялостна височина 104 - 114 см
Тип колелца Силиконови - подходящи за твърда настилка
Материал подлакътници Полипропилен / Хром
Тип подлакътници Фиксирани
Тип на база Дърво с метална сърцевина
Тип механизъм Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Материал серия Vivid
Тип стол Президентски
Дълбочина 16 CM
Тегло 12.50 KG
Вид Офис Стол
Гаранция 24 месеца
Материал Мрежа, Еко кожа
Цвят Черен
Максимално натоварване 130 кг