Rumik

РЪЧНА PU-ПЯНА WURTH 750мл. - #055177

Каталожен №: 055177

Код на производителя: 8605021353139

10.15 лв.

РЪЧНА PU-ПЯНА WURTH 750мл.

Предимства

Добра експанзия за ефективно попълване на отвори.
Оказва слабо налягане върху допирните елементи по време на втвърдяване и по този начин предотвратява тяхното деформиране.
Осигурява много добра термична и звукова изолация.
Стабилна структура след втвърдяване.
Области на приложение

Запълване на дупки.
Изолация на отвори.
Монтиране на дограма и врати.
Уплътняване на топло и звукоизолационни плоскости.
Уплътняване и изолиране на фуги.
Намаляване на въздействието на топлинните мостове.
Начин на употреба

Температура на полагане:

Температура на възудха - +5°C до +30°C, с най-добри резултати при +20°C.
Температура на флакона - +5°C до +25°C, с най-добри резултати при +20°C.
Подготовка на повърхността: Отстранете праха, други замърсявания и грес от повърхностите. Навлажнете повърхността за постигане на по-добри залепване. Защитете повърхностите в непосредствена близост като ги облепите с хартия, фолио или друг подходящ материал. Начин на полагане: Дръжте флакона изправен нагоре. Сложете апликатора върху дюзата и разклатете силно поне 20 пъти флакона. За да започнете да нанасяте, обърнете флакона надолу с главата и натиснете спусъка. Със силата на притисъка регулирайте количеството пяна излизащо от флакона. Когато полагате пяната на няколко слоя, навлажнете между различните слоеве. Почистване: Невтвърдената пяна може да се почисти с ацетон, втвърдената само по механичен път.

Ограничения

Пяната не се прилепва към PTFE, полиетиленови и силициеви повърхности. Втвърдената пяна е чувствителна към UV-светлина и пряка слънчева светлина и следователно трябва да бъде покрита с подходящ непрозрачен уплътнител, пълнител, боя или друг материал. Поради високата степен на разширяване на формулата по-леките строителни елементи трябва да бъдат здраво закрепени преди полагането на пяната.

Предоставените от нас инструкции за употреба и експлоатация са препоръчителни и са базирани на проведени от нас тестове и опити. Поради наличието на многобройни приложения на продуктите, условия за съхранение и експлоатация, не поемаме отговорност за конкретен резултат, получен след употребата на наш продукт. Доколкото безплатното ни обслужване на клиенти предоставя техническа информация или действа като консултантска услуга, тази отговорност не се поема от въпростната служба, освен когато предоставените съвети или информация попадат в обхвата на нашата конкретна, договорена услуга или съветникът действа умишлено. Гарантираме постоянно качество на нашите продукти. Запазваме правото си да правим технически промени и допълнително да развиваме продуктите си.

Марка WÜRTH
Разфасовка 750 ML
Тип Ръчно
Приложение Уплътняване
Вид Полиуретанова пяна