Rumik

ШПАКЛОВКА ПРИМА KITTFORT 2 кг. - #053582

Каталожен №: 053582

Код на производителя: 8595030521318

7.15 лв.

ШПАКЛОВКА ПРИМА KITTFORT 2 кг.

Изключително лесна за работа фина кремообразна шпакловка, с която може да постигнете идеална гладкост на шпаклованата повърхност и да запълните фини пукнатини и драскотини по Вашите стени и тавани. Може да се полага върху гипсови и циментови шпакловки, гипсокартон или като база преди тапети. Крайния резултат е перфектно гладка основа, готова за грундиране и боядисване.

Подготовка на основата: Повърхностите трябва да бъдат здрави, изчистени от прах, мазнини и нечистотии. Препоръчваме силно попиващите или ронливи повърхности да бъдат защитени с покритие/грунд преди нанасянето на шпакловката. Наранените места, с пукнатини по-дълбоки от 3мм, трябва да бъдат възстановени преди нанасянето на шпакловката.

Подготовка на шпакловката: Шпакловката „Прима” се предлага в пастообразно състояние за директно използване. Възможно е да бъде разредена с вода до желаната гъстота, като внимавате да не я разредите прекалено! Нанасяте я ръчно с помощта на шпатула при малки участъци, със зидарска маламашка (най-добре неръждаема) при големи повърхности или чрез пръскане (ако искате да постигнете разнообразни повърхности). Оставете шпакловката да изсъхне добре – от 3 до 24 ч. според нанесените слоеве и околната температура. Преди пълното й изсъхване може да се изглади с вискозна гъба. Шлайфате с фина шкурка, за да постигнете съвършено гладка повърхност. В случай на нужда можете да повторите целия процес. Разходът е около 1,5 кг/м2.

Марка Kittfort
Разфасовка 2 KG