Rumik

СПРЕЙ OC5000 WEITSTRAHL 40ML./ RED PEPPER SPRAY - #109929

Каталожен №: 109929

8.45 лв.

Лютив спрей червен пипер Carhartt, 40 ml, Конична дюза.

СПРЕЙ OC5000 WEITSTRAHL 40ML./ RED PEPPER SPRAY

Спрей за очи - червен пипер. За защита срещу нападател/група нападатели, които също са под въздействието на алкохол или психоактивни вещества. Химическият състав е подбран така, че газът да е ефективен срещу агресивни животни.
Дюзата - CON изхвърля дразнещо вещество под формата на облак. Характеризира се с незабавно разпръскване на парализиращия агент и не изисква прецизно насочване на агресора. Ефективна защита срещу група нападатели.

Глава - CLIP FLIP-TOP с полимерна щипка, устойчива на повреди. Ергономичната форма на главата улеснява рисуването и бързото използване на путера. Flip-Top капакът предпазва от случайно използване. Дизайнът на бойната глава гарантира повторяемостта на газовия облак (гама), улеснявайки ефективната и ефикасна защита.

Капацитет - изборът на ръчен газохвъргач с подходящ капацитет е едно от най-важните решения при закупуването му, което гарантира ефективна защита. Капацитетът от 40 ml е един от най-популярните. Алтернатива между количеството нервнопаралитично вещество и размера на контейнера.

важно! Съдържа OC дразнител (oleoresin capsicum, т.е. алкален капсаицин). Предизвиква силна алергична реакция: сълзене, зачервяване на кожата и силно парене на лигавиците. В случай на контакт с газ, изплакнете очите и лицето със студена вода. Не търкайте. Симптомите ще изчезнат след около 45 минути.

Разфасовка 40 ML
Вид Лютив спрей