Rumik

ТЕРМОМАНОМЕТЪР РАДИАЛЕН Ф80 4 BAR 5414080 - #373603

Каталожен №: 373603

20.55 лв.

Термоманометър ф80 от 0 до 120°С 4bar радиален.

ТЕРМОМАНОМЕТЪР РАДИАЛЕН Ф80 4 BAR 5414080

Комбинирания термоманометър за отоплителни системи е практичен и удобен измервателен уред, който отчита едновременно налягането и температурата на флуида.
Термоманометъра е компактен и удобен измервателен уред, който има предназначението едновременно да отчите температурата и налягането на течността или газа в съответната система.

Използването на комбиниран термометър и манометър спестява значително място и улеснява мониторинга на системата. Радиалния термоманометър, който ДК Лукс предлага е подходящ както за битови отоплителни и соларни инсталации, така и за индустриални и промишлени  системи. Висококачествения термоманометър е предназначен за вертикален монтаж с радиален извод отдолу на циферблата. Присъединяването на термоманометъра 1/4", като към него се предлага и възвратен клапан за манометър с резба 1/2". Изработен е от месинг с високо качество и устойчивост на термературни и химични въздействия, освен това дава възможност за лесна смяна на термомранометъра при нужда. Диаметъра на циферблата е ф80, което осигурява прецизно и точно измерване и лесен достъп. Корпуса на комбинирания термоманометър е пластмасов с висока степен на устойчивост на механични въздействия и топлина.

Диаметър Ф80
Вид Термометър
Форма Кръгла
Монтаж Вертикален