Rumik

ТРАПЕЗЕН СТОЛ BUXTON - РЕЗЕДА DX-056 - #3532074

Каталожен №: 3532074

286.20 лв.

Трапезен стол BUXTON - резеда DX-056.

ТРАПЕЗЕН СТОЛ BUXTON - РЕЗЕДА DX-056

Търсите перфектния стол за вашата трапезна маса?

Толкова свеж, толкова готин! Със съвременен и елегантен дизайн, това е трапезният стол BUXTON. Интересната му форма и фини детайли по седалката и облегалката му придават стилния и завършен вид. Освен несравним комфорт и стабилна основа, моделът притежава и функция за въртене на 360°. Елегантният му силует се съчетава добре както с по-големи маси, така и с по-малки, кръгли или правоъгълни. BUXTON се предлага в различни цветове, които можете да съчетаете помежду им и да превърнете трапезарията или ресторанта си в стилно и уютно пространство.

Трапезен стол BUXTON


Трапезен стол BUXTON

Първокласна изработка

За да се гарантира стабилността и устойчивостта на модела, за направата му са използвани висококачествени материали. Краката са направени от праховобоядисан метал в черен цвят, а за горната част е използвана първокласна дамаска, устойчива на износване. Съчетанието им засилва усещането за комфорт и лукс.


Функция за въртене на 360°

Моделът предлага не само страхотна визия, но също така и удобна и иновативна функция за въртене на 360°. Седалката на BUXTON следва всяко ваше движение, което ви позволява да се обърнете бързо и лесно, в желаната посока, без да се налага да ставате от своя стол.

Трапезен стол BUXTON


Трапезен стол BUXTON

Перфектна комбинация

Трапезният стол BUXTON може да се съчетае отлично както с големи, така и с по-малки маси. Перфектната комбинация ще превърне всяко пространство в стилен и различен салон. Особено подходяща е маса PLOCK.


Максимално натоварване: 120 кг

Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.

Размери и характеристики

Марка Carmen
Материал - седалка Полиуретанова пяна, Еко кожа
Максимално натоварване 120 кг
Височина седалка от земята 46 - 56 см
Тип стол Трапезен
Дълбочина 16 CM
Тегло 10.75 Kg
Вид Столове
Височина 83 СМ
Цвят Резеда
Ширина 89.8 см