Rumik

ТРАПЕЗНА МАСА ROME - СИВА - #3531015

Каталожен №: 3531015

268.92 лв.

Трапезна маса ROME - сива.

ТРАПЕЗНА МАСА ROME - СИВА

Модерна визия

Стил и функционалност се съчетават в модерната трапезна маса ROME. Заоблените ъгли излъчват мекота, докато леко заострените и наклонени крака осигуряват скандинавска визия.
Моделът привлича вниманието със своя изчистен и компактен дизайн, вписвайки се естествено към интериора на всяка трапезария. Контрастното съчетание между плот от технически камък и стабилната, праховобоядисана основа създават свежест в дома.

Трапезна маса ROME


Трапезна маса ROME

Първокласна изработка

ROME е изработена от висококачествени материали. За краката й е използван праховобоядисан метал, който освен здравина, придава също и луксозен вид на модела. Плотът е изработен от технически камък с 10 мм дебелина. Цялата конструкция осигурява отлична стабилност, благодарение на своята форма и първокласна изработка, запазва външния си вид с години.


Съвършена комбинация

Мебели Carmen предлагат богата колекция от трапезни маси и столове. Маса ROME се комбинира чудесно с трапезен стол LATINA. Съчетанието им води до стилен и завършен вид в трапезния интериор. За постигане на интересен и артистичен резултат, може да изберете различни цветове за столовете.

Трапезна маса ROME


 

Бърз и лесен монтаж
Трапезната маса ROME се сглобява бързо, лесно и без нужда от допълнителна помощ. В опаковката на масата ще откриете подробна инструкция за монтаж, която можете да свалите и от страницата на продукта, като кликнете върху таба „Документация“.

  • Транспортна опаковка - ТРАПЕЗНА МАСА ROME - БЯЛ

  • Брой опаковки:

    2 бр.

  • Размер опаковка (ВхШхД см):

    5.5 x 76 x 138; Тегло: 25.2 кг.;

  • Размер опаковка 2 (ВхШхД см):

    12.5 x 18 x 97; Тегло: 7 кг.

Марка Carmen
Цвят Сив
Дължина 130 СМ
Широчина 70 СМ
Височина 76 СМ
Вид Маса
Материал основа Праховобоядисан метал, Керамика
Материал плот ПДЧ, МДФ