Rumik

ВАЗА С КОЖЕНА ДРЪЖКА 14*14*14СМ., МРАМОР - СИВА/ И02-13588-3 - #394073

Каталожен №: 394073

Код на производителя: 6902313588036

18.70 лв.

Ваза с кожена дръжка, сив мрамор.

ВАЗА С КОЖЕНА ДРЪЖКА 14*14*14СМ., МРАМОР - СИВА/ И02-13588-3

Ваза, която съчетава здрави материали с елегантен дизайн. Тази ваза се отличава със сив мраморен екстериор, който излъчва лукс и изтънченост, съчетан със здрава кожена дръжка, която предлага практично докосване.

Вазата е изработена от висококачествен мрамор, който е издръжлив и здрав, а кожената дръжка добавя нотка елегантност и стил. Това е идеалното допълнение към всеки модерен дом, който цени функционалността и естетиката.

Уникалният дизайн на вазата й позволява да се откроява като изящна част във всяка стая, в която я поставите. Просторният й интериор я прави перфектна за съхранение на любимите ви цветни аранжировки, свежи или сухи, добавяйки естествена красота към вашето пространство.

Тази ваза е идеална за тези, които обичат уникален и елегантен декор за дома. Това е идеалният начин да добавите нотка изтънченост, като същевременно поддържате модерен вид в дома си.

Ако търсите уникален и стилен начин да покажете вашите цветя и да издигнете декора на дома си, тогава тази сива мраморна ваза с кожена дръжка е идеалният избор за вас.

Не пропускайте възможността да притежавате това невероятно произведение на изкуството.

 

Цвят Сив
Материал Керамична
Приложение За дома и градината
Вид Вази