Rumik

ВИНТОВЕРТ АКУМ. CDL-18-02BM, 18V, 2 БАТЕРИИ DENZEL/ 261167 - #129847

Каталожен №: 129847

Код на производителя: 4044996227276

157.20 лв.

Винтоверт акумулаторен CDL-18-02BM, две батерий, Li-ion, 18 V, DENZEL, 261167

ВИНТОВЕРТ АКУМ. CDL-18-02BM, 18V, 2 БАТЕРИИ DENZEL/ 261167

Акумулаторен бормашина/винтоверт Denzel CDL-18-02BM 261167 с 18 V Li-Ion батерии е предназначен за завинтване и развиване на винтове и винтове, както и за пробиване на отвори в различни конструкционни материали: метал, дърво, пластмаса и др. Оптимален за интензивна употреба както у дома, така и на строителни обекти, полезен в процеса на ремонт, при сглобяване на мебели и др. Системата за защита срещу претоварване, прегряване, дълбоко разреждане и нежелано презареждане гарантира издръжливостта на инструмента и удобната работа.
18+1 степени на регулиране – свредлото/винтовертът може да се регулира удобно към материали с различна твърдост и да се получат висококачествени резултати.
Две скорости на въртене (0-400/0-1500 об./мин.) – първата ви позволява да работите с крепежни елементи, втората ви позволява да пробивате дупки.
Прецизни и чисти резултати – спирачката за движение по инерция незабавно спира двигателя, елиминирайки риска от пренатягане на крепежните елементи.
Издръжливост – зъбните колела на скоростната кутия са изработени от метал, тялото е изработено от удароустойчива пластмаса.
Разширена функционалност – реверсът ви позволява да работите с лява резба и да развиете крепежни елементи.
Осветяване на работната зона – инструментът е ефективен дори при слаба светлина и труднодостъпни места.
Бързо зареждане – разредена литиево-йонна батерия ще бъде напълно готова за употреба само за 1 час.
Работете без неочаквани спирания – LED индикаторът ви позволява да следите заряда на батерията, а инструментът е оборудван и с резервна батерия.
Гъвкавост – литиево-йонните батерии от 2 Ah са съвместими с всеки инструмент от платформата Denzel Battery System 18V.
Обмислен дизайн – гумирано покритие на тялото, клавиша за захранване и долната част на батерията предотвратява подхлъзване на инструмента върху всяка повърхност.
Комфорт и защита на ставите – гумираната дръжка приляга удобно в ръката, не се плъзга по време на работа и намалява нивото на вибрациите.
Удобна смяна на оборудването – патронник с бързо освобождаване 0,8-10 mm ви позволява бързо да подготвите инструмента за работа или да превключвате между задачи.
Обмислен дизайн – специална кука ви позволява да окачите свредлото на колан.
Леко тегло (1,274 кг, включително батерията) – инструментът е лесен за държане за дълго време.
Включено е всичко необходимо – бормашина с две батерии и зарядно се доставят в удобна пластмасова кутия.

Марка DENZEL
Напрежение 18 V
Тип Акумулаторен
Вид Винтоверти
Обороти 0-1500 rpm
Захранване Li-Ion батерия