Rumik

„Вземи от магазин“ е услугата, създадена с цел да спести твоите усилия и време. Можеш да заявиш желаните продукти по всяко време онлайн, а ние ще намерим стоките вместо теб в работно време, ще ги отделим и надпишем с твоето име. Ще запазим поръчката ти в срок от 2 дни.

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

► Добави артикулите в количката

► Попълни данните си

•  За твое улеснение се регистрирай в сайта и данните ти ще се въвеждат автоматично!

► Премини към финализиране на поръчката си

► Имаш възможност да избереш от 3 опции

• От ЕКОНТ до офис ЕКОНТ

• От Еконт до адрес

• ВЗЕМИ ОТ МАГАЗИНА

Ако нямаш възможността да посетиш физически магазина в рамките на 2 дни, можеш да изпратиш трето лице, което трябва да носи със себе си документа от заявката на хартиен носител или снимка. Стоката се взима от гише „ПИРОТЕХНИКА“, което се намира в ляво до самият вход на магазина.

 

„Доставка при онлайн поръчка“

След финализирането на поръчката  имаш възможността да избереш от три опции:

• От ЕКОНТ до офис ЕКОНТ

• От Еконт до адрес

• ВЗЕМИ ОТ МАГАЗИНА

► Опцията от ЕКОНТ до офис ЕКОНТ ти позволява лесно да намериш най-близкият до теб офис и ще получиш пратката си от там в рамките на 2 работни дни. (В случай на забавяне ще бъдеш предварително информиран от наш служител по телефона)

► От ЕКОНТ до адрес изисква въвеждането на адресът, до който би искал да пристигне твоята пратка. Срокът за изпълнение е 2 работни дни. (В случай на забавяне ще бъдеш предварително информиран от наш служител по телефона)

► ВЗЕМИ ОТ МАГАЗИН – след получаването на твоята заявка се проверява за коректна наличност на поръчаните от теб стоки. При евентуално несъответствие с наличност или променена цена ще бъдеш информиран предварително по телефона. В случай, че заявката е обработена успешно наш служител ще се свърже с теб, за да можеш да вземеш заявените стоки в най-кратък срок.

 

Този сайт използва бисквитки