Rumik

ЯХТЕН ЛАК 2.5КГ МЕГАХИМ - #051167

Каталожен №: 051167

Код на производителя: 3800045025030

30.75 лв.

Яхтен лак Dekorator.

ЯХТЕН ЛАК 2.5КГ МЕГАХИМ

Яхтен лак Dekorator от Megachim е трайно бързосъхнещо покритие, предназначено за мебели, дървени подове и повърхности. Може да се използва и за нанасяне върху метални повърхности, които са предварително добре почистени и обезмаслени.  Яхтеният лак се предлага в кутия от 0,65л.
Лакът придава атрактивен лъскав вид и е устойчив на влага. Подчертава естествената структура на дървото и е подходящ за всички дървесни видове. 
Преди нанасяне повърхностите се почистват от масла, прах, ръжда и замърсявания и се шлайфат с фина шкурка. При необходимост грундирайте с грунд за дърво или безцветен лазурен лак.
Нанасянето на яхтен лак може да се използва с четка или пистолет за нанасяне на два слоя. Веднага след употреба инструментите се почистват с разредител MPT или AMB.
При необходимост яхтеният лак може да се разреди с MPT или AMB разредител. Яхтен лак гланц Dekorator на Мегахим съхне максимум 6 часа при температура 23°C и 60% влажност.
Разходна норма: 100-120 мл/кв.м.
Да се ​​съхранява на закрито и на сухо място, защитено от пряка слънчева светлина. Пазете се от пожар! Срок на годност до 24 месеца от датата на производство във фабрично затворена опаковка.
Характеристика:
Висока устойчивост на влага, механични въздействия и атмосферни влияния.
Подчертава естествената структура на дървото и е подходящ за всички дървесни видове.
Създава гладко покритие с отличен гланц, който не задържа прах и може да се почиства с вода и препарати.
Има отлична адхезия към повърхности и висока еластичност, устойчива на деформация поради промени в температурата.
Лакираните повърхности не променят цвета си с времето.

Марка Dekorator
Разфасовка 2.5 L
Приложение За дърво
Вид Лакове