Rumik

ГЕЙМЪРСКИ СТОЛ CARMEN 7511 ЧЕРНО-ОРАНЖЕВ - #3520232_1

Каталожен №: 3520232_1

250.99 лв.

Геймърски стол Carmen 7511 черно-оранжев.

ГЕЙМЪРСКИ СТОЛ CARMEN 7511 ЧЕРНО-ОРАНЖЕВ

Модернистичен и комфортен:

Геймърският стол Carmen 7511 е от тези мебели, които веднага привличат погледа. Неправилните черти на облегалката носят усещане за модернизъм и неподражаемост. Интегрираният подглавник и отворът под него напомнят на седалка на състезателен автомобил, а страничните части на облегалката осигуряват допълнителна опора на тялото точно по подобие на спортна седалка. Дизайнерите са търсили ефектната визия и със сигурност са я постигнали. Същевременно дизайнът не е за сметка на комфорт и функционалност. Офис столът Carmen 7511 се представя отлично и по тези показатели. Ергономичните форми на седалката и облегалката следват извивките на тялото и му осигуряват комфортна позиция и липса на умора при дълъг престой, а удобните подлакътници с меки вложки допълват цялостното удобство на офисната мебел. Не липсва и газовия амортисьор с люлеещ механизъм - задължителен атрибут за всеки уважаващ себе си офис стол.

Отпуснете удобно ръцете си:

Изключителното удобство на подлакътниците позволява не само на тялото, но и на ръцете да отпочиват, докато стоите или работите на вашия офис стол. Мекотата и естествените анатомични извивки предизвикват усещане за релаксация, а работният процес се превръща в наслада. Освободете се от ежедневното напрежение и отпуснете всяка част от тялото с помощта на президентски офис столове Carmen.

Коригиране на височината:

Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

Регулируем люлеещ механизъм:

За максимален комфорт офис столът Carmen 7511 е снабден с люлеещ механизъм tilt tension, който ви позволява да се отпуснете и да се пренесете в едно друго измерение. Чрез въртене на ръчка под седалката, имате възможност да регулирате силата, с която се люлее и да промените съпротивлението при натиск с гърба, съобразно вашия ръст и желание. За да изключите механизма и да фиксирате стола в изправено положение, натиснете навътре лоста в дясно под седалката. 

Стабилна полипропиленова база:

Основата на човешкото тяло са краката, а основата на всеки стол е неговата база. Красивата ѝ звездовидна форма допълва перфектно изящната визия на вашия президентски стол, а основните ѝ характеристики стабилност и устойчивост ще внесат сигурност и спокойствие в дома или офиса. Здравата основа на офисни столове Carmen повишава издръжливостта на натоварване и е гаранция за дълъг живот на продуктите.
Свобода на 360°

Осигурете си бърз и лесен поглед върху обстановката навсякъде около вас благодарение на функцията за завъртане на 360° в която и да е посока. Почувствайте се неограничени и безгрижни. Възползвайте се от механизма, с който е снабден всеки стол от серия офис столове Carmen, и позволете на движенията ви да бъдат свободни и естествени.


Максимално натоварване: до 130 кг:

Функциите и качествата на офис стола са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.

Марка Carmen
Височина седалка от земята 44 - 54 см
Ширина с подлакътници 63 см
Цялостна височина 117 - 127 см
Тип колелца Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Материал подлакътници Полипропилен / Еко кожа
Тип подлакътници Фиксирани
Тип на база Дърво с метална сърцевина
Тип механизъм Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Тип стол Геймърски стол
Дълбочина 16 CM
Тегло 17.50 KG
Вид Геймърски стол
Гаранция 24 месеца
Материал Еко кожа
Максимално натоварване 130 кг