Rumik
20 от 23 Продукта

Шпакловката е един от най-важните процеси при довършителните работи по ремонта Ви. След нанасянето и изсъхването на сместа по обработената повърхност се формира защитен слой.  Продуктът е предназначен предимно за вътрешни, затворени и сухи помещения.

Съвременните видове предлагат бърза работа, лекота при нанасяне и изключителна пластичност.

Според целта на шпакловката тя може да бъде използвана като изравнителна или финишна. При изравняването може да бъде нанесен по-дебел слой от продукта, на една или повече ръце, до постигане на желания резултат. При финишната шпакловка слоят трябва да бъде максимално тънък.

Независимо дали ще боядисвате стената или ще лепите тапети на нея шпакловката е наложителна за постигане на максимално добро качество на изпълнението. Колкото по-гладка е стената, на която ще полагате тапетите, толкова по-добре лепилото взаимодейства с нея и прилепването е по-качествено.

Изборът на лепило за Вашите ремонти също е от изключително значение. За да направите правилния избор на това изделие е необходимо да познавате основните характеристики на продукта и възможността за приложение спрямо нуждите, които имате.

 

Този сайт използва бисквитки