Rumik
1 от 1 Продукта

Първото впечатление на гостите, когато посетят дома ни, е от голямо значение. Всяка врата, която разтворите пред тях отваря нов изглед. Но нека не пренебрегваме именно тази част от дизайна на жилището. Преходът между помещенията ни не е компонент, който трябва да се подценява.

Интериорът Ви има нужда до нова врата? Касата е за подмяна след ремонт или пък имате такава, но крилото вече е нелицеприятно и се нуждае от подмяна?

Ще намерите решение за всеки един от тези проблеми. 

За улеснение на клиентите ни, предлагаме различни видове и размери каси, които да паснат на всеки светъл отвор.

Касата за панелни жилища без къртене дава допълнително удобство за монтажа. 

Стандартната каса или така наречената каса щок е най-малката права каса и е с дебелина 9 см. Тя не се нуждае от первази, но винаги можете да добавите такива ако желаете.

Регулируемият вариант се предлага в различни размери и покрива целия отвор, което не налага подмазване след монтажа.

Разнообразието от модели врати също не отстъпва по бройка на касите.

Изберете орех, дъб или акация и внесете стил на прехода между помещенията си. Ако желанието Ви е да внесете усещане за чистота, то белите врати са точно за Вас.

Изберете размера, който ще пасне на отвора Ви, заложете на плътен модел или такъв със стъкло и разгледайте офертите, които имаме за Вас.

Имаме за Вас модели, които благодарение на плътната си структура, са устойчиви на влага и износване, спомагат за звуко и топлоизолацията на помещенията и са стабилни на износване и надраскване.