Rumik

ПРЕЗИДЕНТСКИ ОФИС СТОЛ CARMEN 6100 - ЧЕРЕН - #3520315

Каталожен №: 3520315

670.32 лв.

Президентски офис стол Carmen 6100 - черен.

ПРЕЗИДЕНТСКИ ОФИС СТОЛ CARMEN 6100 - ЧЕРЕН

Масивен, стабилен и елегантен

Президентски офис стол Carmen 6100 е висше творение на съвременния интериорен дизайн, което се отличава главно с това, че е предназначен за много по-голямо натоварване и тежест. Изключително меките и анатомични седалки и облегалки са допълнително омекотени с пухкав пълнеж. Изцяло облицован в стилна еко кожа, стол Carmen 6100 се е утвърдил като стилен и удобен офис стол, който ще удовлетвори дори най-малкия каприз по отношение на комфорт. Здравата подсилена основа е изработена от хромиран материал, който ще издържи голямо напрежение. Елегантните подлакътници са изработени от хром, който в горната си част е облицован с еко кожа. Всички тези характеристики поставят президентски стол Carmen 6100 на едно от челните места по функционалност, удобство и гарантирана издръжливост при експлоатация. Благодарение на вградените функции и механизми вие ще се почувствате като властелин на собствения си комфорт.

Президентски офис стол Carmen 6100    
Отпуснете удобно ръцете си

Изключителното удобство на подлакътниците позволява не само на тялото, но и на ръцете да отпочиват, докато стоите или работите на вашия офис стол. Мекотата и естествените анатомични извивки предизвикват усещане за релаксация, а работният процес се превръща в наслада. Освободете се от ежедневното напрежение и отпуснете всяка част от тялото с помощта на президентски офис столове Carmen.

Коригиране на височината:

Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

Завръщане в детството:

Вграденият tilt tension механизъм позволява да регулирате силата, с която се люлее столът или да го фиксирате в изправено положение. С помощта на отпускащата функция за люлеене бързо може да се пренесете от работната атмосфера в детските спомени. Активирането ѝ е лесно, а използването ѝ ще ви достави пълноценна релаксация. Възползвайте се максимално от функционалността на вашия стол, който е част от изящната серия президентски столове Carmen.

Стабилна хромирана база:

Основата на човешкото тяло са краката, а основата на всеки стол е неговата база. Красивата ѝ звездовидна форма допълва перфектно изящната визия на вашия президентски стол, а основните ѝ характеристики стабилност и устойчивост ще внесат сигурност и спокойствие в дома или офиса. Здравата основа на офисни столове Carmen повишава издръжливостта на натоварване и е гаранция за дълъг живот на продуктите.

Без ограничения в движението:

Разходете се до бюрото на колегата или потърсете изгубеното дистанционно за телевизора, без да ставате от любимия стол. Защо не? Прикрепените към основата колелца ви осигуряват така необходимата и желана мобилност.

Свобода на 360°:

Осигурете си бърз и лесен поглед върху обстановката навсякъде около вас благодарение на функцията за завъртане на 360° в която и да е посока. Почувствайте се неограничени и безгрижни. Възползвайте се от механизма, с който е снабден всеки стол от серия офис столове Carmen, и позволете на движенията ви да бъдат свободни и естествени.


Максимално натоварване: до 160 кг:

Функциите и качествата на офис стола са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.

Марка Carmen
Височина седалка от земята 54 - 64 см
Ширина с подлакътници 63 см
Цялостна височина 116 - 126 см
Тип колелца Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Материал подлакътници Хром / Еко кожа
Тип на база Дърво с метална сърцевина
Тип механизъм Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Материал серия Linia
Тип стол Президентски
Дълбочина 16 CM
Тегло 31.20 Kg
Вид Офис Стол
Гаранция 24 месеца
Материал Еко кожа
Цвят Черен
Максимално натоварване 160 кг