Rumik

ПРЕЗИДЕНТСКИ ОФИС СТОЛ CARMEN 7500-2 - ЧЕРЕН - #3520688

Каталожен №: 3520688

225.79 лв.

Президенски офис стол Carmen 7500-2 - черен.

ПРЕЗИДЕНТСКИ ОФИС СТОЛ CARMEN 7500-2 - ЧЕРЕН

Авангарден и комбинативен:

Конструкцията на президентския офис стол Carmen 7500 е екстравагантна и оригинална. Седалката, облегалката и подлакътниците са изработени от качествен полипропилен и върху тях са захванати омекотените елементи, които контактуват с тялото и осигуряват комфорт при седене. Тези елементи от своя страна са изпълнени с многослоен дунапрен за ергономична мекота и са тапицирани с висококачествена текстилна дамаска. Авангардната конструкция и стилните цветови съчетания придават на президентския офис стол Carmen 7500 модернистична, дори футуристична визия. Ергономията е на много високо ниво – столът предоставя добра подкрепа на гръбначния стълб, без да жертва мекотата и комфорта. По отношение на функционалността също не са допуснати компромиси – моделът разполага с газов амортисьор за регулиране на височината, както и с люлеещ механизъм, с опция за заключване и с регулиране на твърдостта на люлеене.

Отпуснете удобно ръцете си:

Изключителното удобство на подлакътниците позволява не само на тялото, но и на ръцете да отпочиват, докато работите. Естествените анатомични извивки създават усещане за релаксация, а работният процес се превръща в наслада. Освободете се от ежедневното напрежение и отпуснете всяка част от тялото.

Коригиране на височината:

Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на стола спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Променете дори гледната си точка - с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

Завръщане в детството:

Президентският офис стол Carmen 7500 е снабден и с tilt tension механизъм за люлеене или фиксиране в изправено положение. Отпускащата люлееща функция ще ви пренесе в друго измерение. Активирането ѝ става бързо и лесно, а използването ѝ ще ви достави пълноценна релаксация. Възползвайте се максимално от функционалността на вашия стол.

Стабилна полипропиленова база:

Основата на човешкото тяло са краката, а основата на всеки стол е неговата база. Красивата ѝ звездовидна форма допълва перфектно визията на стола, а основните ѝ характеристики - стабилност и устойчивост ще внесат сигурност и спокойствие в дома или офиса. Здравата основа на стола повишава издръжливостта му на натоварване и е гаранция за дълъг живот на целия продукт.
    
Силиконови колелца:

Силиконовите колелца, монтирани на полипропиленовата база, ви дават неограничена свобода да се придвижвате бързо и лесно из стаята или офиса, както и да позиционирате стола на желаното място. Материалът, от който са направени, не позволява надраскване на повърхността под стола. Изключително безшумни при движение, силиконовите колелца ще допринесат за спокойствието и творческата атмосфера във всяко помещение.

Свобода на 360°:

Осигурете си бърз и лесен поглед върху обстановката навсякъде около вас, благодарение на функцията за завъртане на 360°, в която и да е посока. Почувствайте се неограничени и безгрижни. Възползвайте се от механизма и позволете на движенията ви да бъдат свободни и естествени.

Максимално натоварване: до 100 кг:

Функциите и качествата на стола са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.
 

Марка Carmen
Височина седалка от земята 46 - 56 см
Ширина с подлакътници 63 см
Цялостна височина 116 - 126 см
Тип колелца Силиконови - подходящи за твърда настилка
Материал подлакътници Полипропилен, Хром
Тип подлакътници Фиксирани
Тип на база Дърво с метална сърцевина
Тип механизъм Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Тип стол Президентски
Дълбочина 16 CM
Тегло 14.30 Kg
Вид Офис Стол
Гаранция 24 месеца
Материал Дамаска
Цвят Черен
Максимално натоварване 100 кг