Rumik

ПРЕЗИДЕНТСКИ СТОЛ CARMEN 6005 - ЗЕЛЕН - #3520268_1

Каталожен №: 3520268_1

196.56 лв.

Президентски офис стол Carmen 6005 - зелен.

ПРЕЗИДЕНТСКИ СТОЛ CARMEN 6005 - ЗЕЛЕН

Свеж, елегантен дизайн и комфорт в едно:

Президентски офис стол Carmen 6005 залага на дамаска в два цвята, превръщайки го в основния акцент в интериора в офиса ви. Стабилната хромирана основа и подлакътниците с удобни извивки завършват цялостния вид на удобния стол. Допълнителната облегалка за глава няма да позволи да се натрупа напрежение в областта на врата при продължителна работа пред компютъра. Извивките на високата облегалка и допълнителните функции гарантират комфорт за цялото тяло.

Отпуснете удобно ръцете си:

Изключителното удобство на подлакътниците позволява не само на тялото, но и на ръцете да отпочиват, докато стоите или работите. Мекотата и естествените анатомични извивки предизвикват усещане за релаксация, а работният процес се превръща в наслада. Освободете се от ежедневното напрежение и отпуснете всяка част от тялото.

Коригиране на височината:

Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на стола спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Променете дори гледната си точка - с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

Завръщане в детството:

Благодарение на люлеещия механизъм (tilt tension), с който е снабден президентския офис стол, вие бързо и лесно ще се пренесете от работната атмосфера в детските спомени. Тази изключително отпускаща функция ще ви осигури пълноценна релаксация. Активирането ѝ става бързо и лесно - с издърпване на лоста за коригиране на височината, а за да регулирате силата на люлеене, използвайте кръглия, въртящ механизъм под седалката.

Стабилна хромирана база

Основата на човешкото тяло са краката, а основата на всеки стол е неговата база. Красивата ѝ звездовидна форма допълва перфектно изящната визия на стола, а основните ѝ характеристики стабилност и устойчивост ще внесат сигурност и спокойствие в дома или офиса. Здравата основа на стола повишава издръжливостта му на натоварване и е гаранция за дълъг живот на целия продукт.

Силиконови колелца:

Силиконовите колелца, монтирани на полипропиленова база, ви дават неограничена свобода да се придвижвате бързо и лесно из стаята или офиса, както и да позиционирате стола на желаното място. Материалът, от който са направени, не позволява надраскване на повърхността под стола. Изключително безшумни при движение, силиконовите колелца ще допринесат за спокойствието и творческата атмосфера във всяко помещение.

Свобода на 360°:

Осигурете си бърз и лесен поглед върху обстановката навсякъде около вас, благодарение на функцията за завъртане на 360°, в която и да е посока. Почувствайте се неограничени и безгрижни. Възползвайте се от механизма и позволете на движенията ви да бъдат свободни и естествени.

Максимално натоварване: до 130 кг:

Функциите и качествата на стола са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.

Марка Carmen
Тип подглавник Фиксиран
Максимално натоварване 130 кг
Височина седалка от земята 45 - 54 см
Ширина с подлакътници 63 см
Цялостна височина 116 - 125 см
Тип колелца Силиконови - подходящи за твърда настилка
Материал подлакътници Полипропилен, Хром
Тип подлакътници Фиксирани
Тип на база Дърво с метална сърцевина
Тип механизъм Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Тип стол Президентски
Дълбочина 16 CM
Тегло 13.50 KG
Вид Офис Стол
Гаранция 24 месеца
Материал Дамаска
Цвят Зелен
Материал подглавник Дърво, Еко кожа