Rumik

Чувстваш се полезен и значим, когато строиш!

Ние уважаваме всяка твоя идея и заставаме зад всеки строителен проект!

Започваме още отвън! От тротоарните плочи и бордюри, които осигуряват безпроблемното и безопасно преминаване на пешеходците, покрай улиците. Устойчиви са на външните влияния като сняг, дъжд, горещини. Имат различен дизайн и не на последно място, са с висока степен на износване. Бордюрът е доверителният детайл на новия тротоар.

Ограда е думата, която веднага асоциираме със защита, а от там се появява и представата за сигурност. Загражденията около строителния обект или около дома и вилата, показват пред околните, кое е твое. Сякаш идеята им е ясно да заявят, че даденият обект е нечия собственост.

Някои хора предпочитат уединение и не обичат градината и двора да са видими за другите. По-консервативни или просто по-предпазливи, те залагат на високи и плътни огради, които ограничават видимостта на тяхната собственост.

Мрежите са широко разпространени оградни средства, които се използват масово за строителни обекти, както и за разделение на дворове. Те са по-достъпни, ценово за клиента и задоволяват капризните естетически изисквания, с разнообразие от видове.

Опаковката на всеки строеж, сграда, къща или вила е фасадата! Качествената топло и хидро изолация носи със себе си много плюсове. За изграждането ѝ са необходими познания и опит, изисква се внимание и старание, за да се отблагодари тя с максимални ползи.

Част от асортимента от строителни материали, които ще откриеш при нас са; стиропор и фибран, гипсокартон и профили, лепила, шпакловъчни и фугиращи смеси.

Не можем да пропуснем най-важното за сградата, нейния покрив. За него имаме керемиди, улуци, коминни тела и мн. др.

Отоплението, подкрепяме с множество варианти на печки, камини и нужните за тях суровини, които ще стоплят и най-зиморничавите!

Няма как да подминем и верните помощници в строителството - стълби, скелета и колички. Цените ще ти харесат, качеството - също!

И в допълнение - желанията от Вас, а инструментите от нас!