Rumik
20 от 26 Продукта

Искате да спестите време и бързо да финиширате с ремонтните дейности? Възможно е, но все пак не забравяйте и сигурността си. А за нея можете да се погрижите като подсигурите всички необходими пособия за дейностите, които ще извършвате. Предварителната подготовка е не по-малко значима от бързо свършената и качествена работа.

Именно поради тази причина ние имаме за цел да подсигурим всички необходими приспособления, които да подпомогнат и облекчат работния процес в дома, офиса или градината.

Разполагаме с богат асортимент от алуминиеви стълби, които да помогнат за достигането на високите точки. 

От домакинската стълба с 3, 4 или 5 стъпала, до сгъваемите модели, които достигат завидните 7-8 метра.

Няма височина, която да не можете да покорите с подходящия единичен, двоен или троен модел, който можете да намерите при нас.

Дървените варианти също варират в различни височини - започвайки от метър и достигащи до 4 метра.

Комбинираната стълба, която можете да използвате и като скеле, също е страхотно решение за всеки строител.

Скелето дава допълнителна сигурност при работа на по-високи места. 

Желанието ни да сте подсигурени и в безопасност по време на работа ни кара да имаме необходимия набор от приспособления за целта.

Скелетата ни достигат до 4-5 метра височина. С тяхна помощ ще се чувствате в безопасност, докато извършвате Вашите дейности.

Без значение дали в двора или на строителната площадка, в ежедневието ни идва момент, в който се налага да преместим обемни и тежки консумативи и материали.

В тези случаи за съдействие може да заложите на ръчните колички. Усилена или обикновенна,  50, 80 или 100 литра вместимост - ще помогнем да вземете точния избор. 

Всеки строителен обект има нужда от поне една такава представителка, която да подпомага дейностите на майсторите.

 

 

 

 

 

 

Този сайт използва бисквитки