Rumik

Всички знаем, колко по-топло е с печка или камина.

За традиционалистите предлагаме няколко модела печки, тип ЧУДО! Предназначени са за отопление на въглища или дърва, емайлирани и с чугунени скари, ефективно отопляват обществени или битови помещения. Удобни и в помощ на домакинството, те позволяват готвене, директно върху тях.

За по-модерно мислещите ни клиенти, добавихме към нашия асортимент пелетни камини. В днешни дни, те са предпочитано средство за отопление. Голямо предимство се оказват пелетите, които са в пъти по-леки от дървата. Цапането, при зареждане на камината е сведено до минимум и това носи много плюсове, бързина и удобство.

Днес пелетните камини са модернизирани с нови, иновативни технологии, които несъмнено ги превръщат в идеална компания в мразовитите помещения. Идеалният синхрон между цена, качество и модерен дизайн, гарантира добрите резултати! Асортиментът, който сме подбрали, дава възможност за избор на цвят, който да пасне идеално на интериора.

Гарантираме за сигурността на камините и тяхната ефективност. Умните сензори, с които разполагат, имат различни функции и се управляват от изкуствен интелект. Тази съвременна технология позволява моментално запалване на пелетите и постоянен контрол на процеса на горене.

Тествани съгласно Европейските стандарти, стилни и практични, пелетните камини с водна риза интелигентното съвременно решение, за студеното време!