Rumik

Вече казахме, че според нас домът е отражение на самите нас. В него всеки изразява себе си, като демонстрира своя вкус за цветове, мебели и не на последно място, декорация.

В подбора на тези три неща, винаги трябва да се търси синхрон в съчетанията. Цветовете на стените, изборът на подова настилка и подборът на мебелите, трябва да се комбинират по подходящ начин.

А за да изглежда домът безупречен, задължителен акцент е подходящата декорация.

Например свещите! Винаги подходящо допълнение към уютната стая, винаги на мода със разнообразието си от форми и цветове. Ароматните свещи са незаменим аксесоар, когато имаме нужда от релаксация. Многообразието от аромати покриват всички капризни вкусове, успокояват и отпускат. Ние поддържаме асортиментът от свещи богат винаги. Обикновени, за свещници, цветни и ароматни, можеш да намериш при нас! Към допълнение към празничната украса или просто за красотата на дома, никога не са излишни.

И понеже споменахме празнична украса, не можем да пропуснем да си кажем, че имаме такава! Да, за всеки празник! 

Винаги обновяваме нашите стоки, съобразени с модерните тенденции. От класическите великденски и коледни украси, до нестандартните арт изработки и модели. 

Имаме и знамена, както и различни сувенири. Дали за декорация или за подарък, винаги има какво да намериш в магазина ни.

В допълнение на тази категория, сме избрали ароматизаторите, подходящи за дома или офиса. Погрижи се за свежия и приятен въздух в помещенията, а ние ще се грижим да изпълним твоите желания и очаквания със стоките, които очакваш да намериш.