Rumik
20 от 450 Продукта

Щастливи сме, когато дойдат празници!

Чакаме ги с нетърпение, преди тях винаги правим планове, тръпнем в очакване и задължително правим предварителна подготовка, за да засилим положителните усещания от тях.

Какво е празникът без празничната украса? Разбира се тя е тази, която допринася за тържествената обстановка и придава тежест на специалния ден.

Например Коледа! Винаги я очакваме с нетърпение и в днешни дни приготовленията около този голям празник стартират поне месец преди него. 

Вадим елхата или я подменяме с нова, винаги допълваме с по нещичко коледната украса. Добавяме цветни гирлянди за разкош, а за пълен блясък и завършек на декорацията, слагаме лампички.

Светлините под различна форма, дали коледни фенери, светлинни прожектори, светещи мрежи или маркучи те са задължителни за пълния разкош.

Коледните керамични фигурки винаги предизвикват радост и умиление. Приказни и атрактивни, те не само могат да украсят твоя дом, но са практичен и винаги оригинален коледен подарък.

За празничната трапеза на този прекрасен празник, при нас ще откриеш цветни плата, чинии и чаши, за да е още по-коледно!

Великден е другият голям празник, който е по-цветен и тържествен с подходящата украса. С него приветстваме пролетта, боядисваме яйцата, а те изглеждат страхотно, когато са поднесени във великденска кошничка. Хубаво е да имаш и поставка за първото яйце, то се пази през цялата година. Осигури му подходящо кътче у дома.

Разбира се, великденската украса е подкрепена с фигурки, венци и покривки.

Предложенията ни винаги са различни! 

 

 

Този сайт използва бисквитки