Rumik
20 от 220 Продукта

Няма дом, в който да няма поне едно сувенирче!

Често те са предпочитано допълнение към декорацията в интериора. Подходящи са за подарък, с повод или без.

Със сигурност ще намериш нещо подходящо в нашия скромен асортимент от сувенири.

Знаем за поверие, което гласи, че ако имаш слонче сувенир у дома, носи късмет. За да е по-силно благоденствието му е необходимо да се остави на място, където опашката му да сочи към вратата.

За суеверните клиенти имаме и дървени и метални слончета и не само, а и други дървени и метални фигурки.

Всеки е чувал за китайския хороскоп и за това, че всяка година съответства на зодиакален знак от него. За щастлив символ се счита, че е хубаво да имаш фигурка на конкретното животно.

Не сме пропуснали и идейния подарък, рамките за снимки. Сантиментален подарък е любима снимка, а по-голяма изненада в получателя ще предизвика цял колаж.

Рамката е наистина оригинален и бюджетен подарък, а и изключително приятна декорация на стените у дома.

Часовниците, които предлагаме винаги са различни, цветни, стенни или настолни. С големи или по-малки размери, с креативен дизайн или винтидж визия.

В сувенирите сме включили и дизайнерски фенери, подходящи за външна и вътрешна стилна декорация. Заповядайте при нас и ще се уверите, че сме привърженици на модерния дизайн.

Разполагаме и с изкуствени цветя, които са с реалистична визия, внасят цвят в обзавеждането и създават приятно настроение.

А какъв подарък е подходящ за мъж? Винаги бутилка вино или друго са идеален избор. Подаръкът ще бъде с по-изящна визия, поднесен в красива дървена кутия или стойка.