Rumik
0 от 0 Продукта
Няма намерени резултати.

Покривът предпазва вътрешността на сградата от дъжд, сняг и различни атмосферни влияния. Друга важна функция, която има, е да задържа топлината и да защитава от прегряване. За да постигнете максимални резултати, трябва да обърнете внимание на покритието, което ще положите.

Класическите глинени керемиди са един от предпочитаните варианти за целта. Избират се заради добрите хидро и топлоизолационни характеристики, както и заради трайността си.

По-съвременен техен вариант са изкуствените керемиди - стават все по-разпространени в строителството в последните години. С тях запазвате класическия вид на  покрива, но разполагате с по-голям избор на цветове и форми.

Битумните керемиди са най-разпространени, при тях можете да избирате между тип пчелна пита и  боброва опашка. Те са добър вариант при изпълнение на разчупени покриви или такива с куполообразна форма.

Металните керемиди също са предпочитан материал. Заради лесното си полагане и възможността да се прилагат на покриви с различни наклони.

Воалитът е следващото ни предложение. Този материал може да бъде използван за хидроизолация в голям температурен диапазон, изключително гъвкав и стабилен.

За допълнителна сигурност може да се възползвате и от фолио, което да поставите под керемидите, което ще допълнителна защита от кондензация на помещенията.

Погрижете се за качествената топлоизолация и защитете сградата от различните климатични условия, на които ще бъде подложена.