Rumik
0 от 0 Продукта
Няма намерени резултати.

Основното нещо, което вълнува ползвателите на теракола е начинът, по който той трябва да бъде положен. Правилното смесване на продукта с вода е една от най-важните стъпки.

Друго важно условие е да се пристъпи към работа с изделието непосредствено след неговата готовност. Така ще избегнете опасността то да загуби качествата си. 

Ще Ви предложим различни разфасовки на продукта спрямо Вашите желания, а по номерът на прахообразното вещество можете се ориентирате за класа на изделието, от който имате нужда.

Тераколът е познат не само на майсторите, но и на голяма част от хората, които са се сблъсквали с необходимостта да правят шпакловка на помещение.

Друг значим компонент в областта на строителството е циментът. Използва се за производството на строителни разтвори и различни видове сухи смеси. 

Основните суровини за получаване на продукта са варовик и глина. Циментът спада към групата на свързващите вещества, които при смесване с вода образуват пластична паста, която повишава якостта си във въздушна и водна среда.

Продавач-консултантите ни с радост ще отговорят на всички въпроси и ще помогнат при избора на материал за постигане на максимално качествени резултати за ремонта на дома, офиса или обекта.