Rumik

АСПИРАТОР ROSBERG R51456AW 60СМ 2*95W БЯЛ - #129321

Каталожен №: 129321

129.40 лв.

Аспиратор Rosberg.

АСПИРАТОР ROSBERG R51456AW 60СМ 2*95W БЯЛ

Кухненски аспиратор, който разполага с двойни мотори, за да помогне за отстраняването на дим, изпарения и миризми от кухнята. Такъв аспиратор е проектиран да бъде по-мощен от аспиратор с един двигател, способен ефективно да се справи с тежките изисквания на търговските кухни и жилищните кухни от висок клас.

Ето някои характеристики и предимства на аспиратор с два двигателя:

1. Мощност с двоен двигател - С два двигателя този тип аспиратор може да генерира повече мощност и засмукване от аспиратор с един двигател, което го прави по-ефективен при отстраняване на дим, изпарения и миризми от зоната за готвене.

2. Ефективна вентилация - Аспиратор с два двигателя осигурява равномерна и ефективна вентилация в цялата кухня, като гарантира, че качеството на въздуха е приятно и здравословно.

3. Намаляване на шума - Въпреки увеличената мощност, много модели двумоторни аспиратори са проектирани да работят тихо. Това е благодарение на дизайна на аспиратора, размера и качеството на мотора и ефективното управление на въздушния поток.

4. Филтриране на мазнините - Аспираторът с два двигателя обикновено разполага с множество слоеве решетки и филтри за мазнини, улавящи мазнините, отделени по време на готвене. Това намалява натрупването на мазнини в каналите и гарантира, че аспираторът остава чист и функционален.

 

Цвят Бял
Широчина 60 СМ
Напрежение 220 - 240 V
Капацитет 460 М3/H
Мощност 95 W
Ниво на шум <48 db