Rumik

КОШ С ПЕДАЛ 60Л. PLANET/PELICAN, МОД. UP249/ И107100/3 - #394077

Каталожен №: 394077

Код на производителя: 2090009214681

47.15 лв.

Голямо кошче за отпадъци с две отделение и педал.

КОШ С ПЕДАЛ 60Л. PLANET/PELICAN, МОД. UP249/ И107100/3

Търсите кошче за отпадъци, което е едновременно функционално и стилно? Голям кош за отпадъци с две отделения, педал и двоен капак Изработено от висококачествени материали, това кошче за отпадъци е проектирано да издържи многократна употреба и да издържи години напред.

Снабден с две отделения, този кош за отпадъци ви позволява лесно да сортирате боклука и рециклируемите си отпадъци. Здравият педал улеснява отварянето и затварянето на кошчето за отпадъци, което ви позволява да изхвърлите боклука си, без да се налага да докосвате капака.

Елегантният и модерен дизайн на това кошче за отпадъци го прави стилно допълнение към всяка стая във вашия дом. Големият му размер гарантира, че може да побере значително количество отпадъци, което го прави идеален за използване в натоварено домакинство или офис.

Предлага се в различни цветове и покрития, това кошче за отпадъци може лесно да се интегрира във всеки стил на домашен декор. Независимо дали предпочитате класически или съвременен вид, това кошче за отпадъци може да бъде персонализирано според вашите нужди.

Така че, ако сте уморени от грозни кошчета за боклук, които претрупват дома или офиса ви, инвестирайте в този голям кош за боклук с две отделения и педал. Това е функционално и стилно решение за всички ваши нужди за изхвърляне на отпадъци.

Вместимост 60 L
Дължина 32.5 ММ
Широчина 49.5 СМ
Височина 58 CM
Материал Пластмаса
Вид Кош