Rumik

ОФИС СТОЛ CARMEN 6004 - СИВ - #3520265

Каталожен №: 3520265

167.16 лв.

Офис стол Carmen 6004 - сив.

ОФИС СТОЛ CARMEN 6004 - СИВ

Комфорт и оригинален дизайн

Офис стол Carmen 6004 е свежо попълнение, което ще внесе допълнително настроение в дома или офиса ви. Дамаската е от два контрастни цвята, съчетана с полипропиленова база и подлакътници. Седалката е мека и широка, което спомага за намаляване натоварването в горната част на краката при продължително стоене. Високата облегалка следва извивките на гърба и врата ви, за да можете да работите в правилна позиция и без умора.

Офис стол Carmen 6004


Офис стол Carmen 6004

Нека и ръцете си почиват

Част от тайната на удобния офис стол се крие в комфортните подлакътници. Отпуснете спокойно ръце върху изящно извитите подлакътници, които гарантират предотвратяването на натрупване на умора не само в ръцете, но и в цялото тяло.


Коригиране на височината

Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия работен стол спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашата собствена височина. Използвайте в максимална степен функцията за коригиране на височината съобразно вашите предпочитания и нужди, за да постигнете максимален комфорт при седене.

Работен офис стол Carmen 6004


Работен офис стол Carmen 6004

Ползотворна работа в съчетание с релаксираща почивка

Отпуснете се удобно на вашия офис стол и се залюлейте. Доказано е, че люлеенето успокоява ума и създава настроение. Благодарение на люлеещия механизъм, с който е снабден вашият стол, имате възможността да се насладите на релаксираща почивка след ползотворния работен ден.


Без ограничения в движението

Разходете се до бюрото на колегата или потърсете изгубеното дистанционно за телевизора, без да ставате от любимия си офис стол. Защо не? Прикрепените към основата колелца ви осигуряват така необходимата и желана мобилност.

Работен офис стол Carmen 6004


Работен офис стол Carmen 6004

Почувствай свободата на движение

Вашият офис стол позволява свободно въртене на 360º в безброй обороти. Може да променяте позицията си във всяка една желана посока. Почувствайте свободата и комфорта от движението на своя стол.


Максимално натоварване: до 100 кг

За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги избирайте модела спрямо структурата на собственото си тяло. Подходящият стол осигурява комфорт през целия работен ден и поддържа коректна структура на тялото. Не забравяйте, че прекалено малкият и несъобразен с вашите особености стол може да даде негативно отражение върху собственото ви здраве. Не правете компромиси със себе си!

Марка Carmen
Височина седалка от земята 47 - 57 см
Ширина с подлакътници 63 см
Цялостна височина 102 - 112 см
Тип колелца Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Материал подлакътници Полипропилен, Хром
Тип на база Дърво с метална сърцевина
Тип механизъм Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Тип стол Офис стол
Дълбочина 16 CM
Тегло 12.50 KG
Вид Офис Стол
Гаранция 24 месеца
Материал Дамаска
Цвят Сив
Максимално натоварване 100 кг