Rumik

 

 

0 от 0 Продукта
Няма намерени резултати.

Топлоизолацията е изключително важен компонент от всяка сграда. За да запазим уюта и топлината в дома си ние трябва да заложим на правилния материал, който да предпази всяка стена.

Итонгът е не само зидарски материал, той осигурява на сградата перфектната топлинна защита. Запазва топлината вътре през студените зимни месеци, а  през горещите летни дни не ѝ позволява да проникне в помещенията. Благодарение на порестата му структура този материал има отлични топлоизолационни свойства.

На ред с това си качество, той също така е страхотно решение за шумоизолация, влагоустойчивост и не на последно място - пожароустойчивост.

Стиропорът също не отстъпва като характеристики, когато търсим ефективен начин да изолираме сградата. Заради лесния начин на работа със стиропорените листове и издръжливостта на напрежение и натиск, той е един от най-предпочитаните средства за външна топлоизолация на стените.

Произведен от гранули полистирол - фибранът е един от най-добрите топлоизолационни материали. Структурата му не позволява на влагата да проникне в помещенията и не я пропуска през себе си. Върху листовете без проблем може да се полага мазилка или да се лепят плочки, което го прави безупречно решение за вътрешна топлоизолация на всяка сграда.