Rumik

 

 

0 от 0 Продукта
Няма намерени резултати.

Топлоизолацията е изключително важен компонент от всяка сграда. За да запазим уюта и топлината в дома си ние трябва да заложим на правилния материал, който да предпази всяка стена.

Итонгът е не само зидарски материал, той осигурява на сградата перфектната топлинна защита. Запазва топлината вътре през студените зимни месеци, а  през горещите летни дни не ѝ позволява да проникне в помещенията. Благодарение на порестата му структура този материал има отлични топлоизолационни свойства.

На ред с това си качество, той също така е страхотно решение за шумоизолация, влагоустойчивост и не на последно място - пожароустойчивост.

Стиропорът също не отстъпва като характеристики, когато търсим ефективен начин да изолираме сградата. Заради лесния начин на работа със стиропорените листове и издръжливостта на напрежение и натиск, той е един от най-предпочитаните средства за външна топлоизолация на стените.

Произведен от гранули полистирол - фибранът е един от най-добрите топлоизолационни материали. Структурата му не позволява на влагата да проникне в помещенията и не я пропуска през себе си. Върху листовете без проблем може да се полага мазилка или да се лепят плочки, което го прави безупречно решение за вътрешна топлоизолация на всяка сграда.

 

Този сайт използва бисквитки