Rumik

ПОСЕТИТЕЛСКИ СТОЛ CARMEN 6540 - СИВ - #3520719_2

Каталожен №: 3520719_2

231.84 лв.

Посетителски стол Carmen 6540 - сив.

ПОСЕТИТЕЛСКИ СТОЛ CARMEN 6540 - СИВ

Комфорт за посетители:

Посетителски стол Carmen 6540 е перфектен аксесоар за всяка модерна и стилна офис приемна. Столът ще предложи както отлична визия, с която да впечатлите клиентите и партньорите си, така и забележително ниво на комфорт, с което да ги предразположите за успешни бизнес взаимоотношения. Моделът е изработен от ефектно съчетание на качествена еко кожа и хромиран метал. Фината и мека еко кожа е приятна на допир, като същевременно е здрава и издръжлива на износване. Изборът между няколко стилни цветови варианта повишава възможностите за интеграция в различни интериорни решения. Двойните възглавници на седалката и облегалката се грижат за комфорта на седящия, а за удобство на ръцете са предвидени хромирани подлакътници с меки вложки, тапицирани също с еко кожа. Базата на стола е от тръбна конструкция от хромиран метал и предлага както стабилна опора на офисната мебел, така и визуално допълнение към елегантния дизайн на посетителски стол Carmen 6540. Може да комбинирате столът с разнообразие от мебели от колекцията на Carmen, но ако държите да имате сходни стилово мебели – президентски офис стол 6500 е чудесна комбинация за 6540.


Отпуснете удобно ръцете си:

Изключителното удобство на подлакътниците позволява не само на тялото, но и на ръцете да отпочиват, докато стоите на стола. Мекотата и естествените анатомични извивки предизвикват усещане за релаксация, а дългият престой в него ще се превърне в наслада. Освободете се от ежедневното напрежение и отпуснете всяка част от тялото с помощта на посетителски столове Carmen.

Максимално натоварване: до 130 кг.

Качествата на посетителския стол са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.

Марка Carmen
Максимално натоварване 130 кг
Височина седалка от земята 46 - 56 см
Ширина с подлакътници 63 см
Цялостна височина 106 - 116 см
Материал подлакътници Хром / Еко кожа
Материал серия Vivid, Neo
Тип стол Посетителски
Дълбочина 16 CM
Тегло 12 KG
Вид Столове
Гаранция 24 месеца
Материал Еко кожа
Цвят Сив
Крака - материал Метал, Праховобоядисан метал