Rumik

ДЕТСКИ СТОЛ CARMEN 6012 - БОРДО - #3520015

Каталожен №: 3520015

83.96 лв.

Детски стол Carmen 6012 - бордо

ДЕТСКИ СТОЛ CARMEN 6012 - БОРДО

Детски стол Carmen 6012 - бордо.

 

Детски стол Carmen 6012 е перфектният избор за всеки, който търси добро качество на разумна цена. Моделът е с изчистен, класически дизайн, подходящ за всеки интериор. Особено удачен е за ученици. Изключително здравата дамаска, от която е изработен, гарантира неговата издръжливост. Пълнежът на седалката и облегалката осигурява необходимата мекота и комфорт при използване. Ергономичните седалка и облегалка позволяват спокойното отпускане на тялото.
Функционален и удобен, стол Carmen 6012 се отличава с широкото си приложение и може да се впише към всеки интериорен дизайн.

 

Оборудван с удобни подлакътници за осигуряване на максимален комфорт на вашето дете. Независимо от предназначението – стол за компютър или детски стол за бюро, подлакътниците са важен елемент от всеки детски стол, защото осигуряват стабилна опора не само за ръцете, но и за цялото тяло. Спомагат за поддържането на изправена коректна позиция на тялото, което е особено съществено за естествената структура на гръбначния стълб на вашето дете. Създават удобство и допринасят за спокойния стоеж, като премахват напрежението в раменете и гърба. Благодарение на подлакътниците вашето дете ще почувства безспорните предимства на детски стол от серия Carmen.

 

Детски столове Carmen са оборудвани с колелца, които осигуряват на вашето дете неограничена свобода на движение и мобилност. Въртящият механизъм ще разнообрази часовете за учене на детето и ще внесе радост и веселие. Осигурете на детето си безупречен комфорт, защото той е непосредствено свързан с умственото развитие на детето, както и с неговото емоционално състояние. 

 

Регулиране на височината:
Снабден с газов механизъм за регулиране на височината. Тази незаменима функция ви дава възможност да нагласите височината на вашия стол за компютър спрямо височината на бюрото и спрямо индивидуалния ръст на детето. Тази настройка е от изключително значение за създаване на спокойна и здравословна среда. Всеки родител е добре да осигури на детето си детски стол за бюро, който да отговаря на специфичните му
потребности, а благодарение на функцията за регулиране на височината вие ще имате възможност да създадете комфорт до най-малкия детайл.

 

Максимално натоварване - 70 кг:
Детски столове Carmen са здрави и стабилни столове, които издържат на напрежение и тежест, съобразени с максималното натоварване на всеки детски стол. Високото качество на всеки детски стол за бюро или компютър гарантират вашето удобство и спокойствие. Издръжливостта на всеки стол зависи пряко от начина на експлоатация - препоръчва се нежно и внимателно използване, за да удължите възможно най-много живота
на своя стол.

Компактен пакетаж и лесно транспортиране:

Комплектуван и опакован в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон.

Всеки има възможността и уменията да сглоби даден стол, като следва стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.

Марка Carmen
Височина седалка от земята 42 - 54 см
Ширина с подлакътници 63 см
Цялостна височина 84 - 96 см
Тип колелца Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Материал подлакътници Полипропилен, Хром
Тип на база Дърво с метална сърцевина
Тип механизъм Газов механизъм за регулиране на височината
Материал серия Soft
Тип стол Офис стол
Дълбочина 16 CM
Тегло 8.10 KG
Вид Столове
Гаранция 24 месеца
Материал Дамаска
Цвят Бордо
Максимално натоварване 70 кг