Rumik

ЕРГОНОМИЧЕН СТОЛ REINA - ЧЕРВЕН - #3520799_3

Каталожен №: 3520799_3

635.04 лв.

Ергономичен стол REINA  - червен.

ЕРГОНОМИЧЕН СТОЛ REINA - ЧЕРВЕН

Футуристичен дизайн

С оригинален дизайн, заимстван от спортната екипировка, ергономичния стол REINA, също като нея, съчетава атрактивна визия и ергономични функции, за да бъдете ефективни и пълноценни през целия ден. Футуристичният вид на модела го превръща в идеален избор за модерния и съвременен офис, а екстрите и удобствата, с които разполага го правят перфектно решение за всички, които работят дълги часове от вкъщи. Проектантите на стола, използват нови техники и създават иновативна конструкция от твърди и гъвкави материали, която предлага несравним комфорт.

Работен офис стол REINA


Работен офис стол REINA

Необикновена облегалка

Облегалката на стола се състои от две части - твърдата външна част с оребрена структура, която  създава опорни зони за гърба и гъвкава мрежа от еластомер, която се извива според промените на вашата поза, следвайки движенията на тялото ви. Във вътрешния мрежест слой на облегалката има плътнa част с форма на буквата X, разположена в лумбалната област, което спомага за поддържане на правилната стойка на гърба. Безрамковият дизайн прави облегалката още по-удобна.


Комфортна седалка с пружини и регулируема дълбочина

RIENA ще надмине представите ви за комфорт благодарение на своята ергономична седалка. Във вътрешността ѝ се крият 62 микропружини и мрежест слой от еластомер, които осигуряват равномерно разпределение на тежестта на тялото за максимално удобство дори след часове престой на стола. За да се чувствате още по-добре на своето място, може да настроите дълбочината на седалката спрямо вашия ръст или заниманието ви. Тя се регулира от малката ръчка, дискретно позиционирана в дясната странична част– издърпайте я навън, докато сте седнали, задръжте и преместете седалката напред , за да увеличите нейната дълбочина. По същия начин можете да я преместите плътно назад до облегалката за гърба.

Работен офис стол REINA


Работен офис стол REINA

Качество, изпипано до последния детайл

Ергономичният стол REINA е изработен от внимателно подбрани материали с високо качество. Основата му е направена от праховобоядисан алуминий, а за горната част на конструкцията е използван здрав полипропилен, еластомер и полиуретанова пяна за подлакътниците.

За тапицерията на модела е избрана устойчива и плътна текстилна мрежа. Тя е прикрепена директно към задната част на облегалката за гърба, по нов метод, който спомага за запазване на нейната еластичност. Мрежестата структура на дамаската позволява въздухът да циркулира през стола, а това гарантира комфортно усещане през всеки сезон дори когато сте в седнало положение в продължение на часове.


Заключване в позиция

Моделът е снабден с мултиблок механизъм за заключване в различни позиции. Чрез него може да фиксирате стола под наклон в най-удобното за вас положение. Облегнете се назад, настанете се комфортно и натиснете лоста вляво под седалката, за да запазите желаната от вас позиция.

Работен офис стол REINA


Работен офис стол REINA

Регулируеми подлакътници

Ергономичният стол REINA е проектиран да осигури удобство за всяка част на вашето тяло. За комфорта на ръцете отговарят широките подлакътници, които може да регулирате по два начина – по височина и с движение настрани. За да коригирате нивото им на височина, натиснете бутоните в основата им и преместете нагоре или надолу. За промяна на разстоянието между тях, трябва само да хванете горната част на подлакътниците и да ги преместите странично – навън или към вас.


Люлеещ механизъм

Удобните ергономични форми на REINA са допълнени от комфорта на регулируемия люлеещ механизъм. За да настроите силата на люлеене, използвайте въртящата ръчка в края на лоста, разположен вдясно под седалката. Ако искате да изключите функцията, трябва само да фиксирате стола в избрана позиция от лоста от другата страна.

Работен офис стол REINA


Работен офис стол REINA

Коригиране на височината

Моделът е с вграден газов амортисьор за регулиране на височината на седалката. Можете да променяте нейното ниво чрез лоста вдясно. Най-ниско седалката се намира на 43 см. над пода, а най-високо, може да я вдигнете до 53 см.


Здрава и стабилна основа

Ергономичният стол REINA е със здрава алуминиева основа и силиконови колела, които са нежни към твърдите подови настилки и не оставят следи или драскотини при движение. Стабилната база гарантира издръжливост при натоварване, а колелата ви осигуряват по-голяма мобилност и позволяват лесно да местите стола от едно на друго място.

Работен офис стол REINA


Работен офис стол REINA

Завъртане на 360°

Горната част на стола се върти на 360°, благодарение на което може да се обърнете, в която и да е посока, докато сте седнали. Така може бързо да се завъртите към шкафа с документите, без да се налага да ставате.


Максимално натоварване до 120 кг

Моделът е подходящ за хора с тегло до 120 килограма. За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги го подбирайте спрямо теглото и структурата на собственото ви тяло. Правилно подбраният офис стол се грижи за нормалната стойка на вашето тяло през целия ден, а по този начин и косвено за вашето здраве и благополучие.

Работен офис стол REINA

Марка Carmen
Максимално натоварване 120 кг
Височина седалка от земята 43 - 53 см
Ширина с подлакътници 63 см
Цялостна височина 102 - 112 см
Тип колелца Силиконови - подходящи за твърда настилка
Материал подлакътници Полипропилен, Хром
Тип подлакътници Фиксирани
Тип на база Дърво с метална сърцевина
Тип механизъм Мултиблок - заключване в различни позиции
Тип стол Ергономичен
Дълбочина 16 CM
Тегло 20 KG
Вид Офис Стол
Гаранция 24 месеца
Материал ПВЦ
Цвят Червен
Дълбочина на регулируема седалка 46 - 50 см