Rumik

ГЕЙМЪРСКИ СТОЛ CARMEN 7519 ЧЕРНО-ЧЕРВЕН - #3520243

Каталожен №: 3520243

199.58 лв.

Геймърски стол Carmen 7519 - черно-червен

ГЕЙМЪРСКИ СТОЛ CARMEN 7519 ЧЕРНО-ЧЕРВЕН

Атрактивен спортен дизайн:

Геймърският стол Carmen 7519 е съчетание от удобство и атрактивен дизайн, наподобяващ спортна, кожена седалка на луксозен автомобил. Той ще се хареса на авантюристите по душа и ще грабне вниманието на всеки с провокативната комбинация от черен и ярко червен цвят. Неговите форми са създадени така, че да обгърнат тялото ви в комфорт, за да се потопите  в своето занимание и да му се насладите максимално. За вашето удобство допринасят подлакътниците на стола, неговият люлеещ механизъм и възможността за регулиране на височината.

Качество до последния детайл:

Геймърският стол Carmen 7519 може да се похвали не само с ексцентричен дизайн, но и с качество. При изработката му са използвани само подбрани материали с дълъг живот. За седалката и облегалката на стола е използвана комбинация от висококачествена еко кожа и  дамаска тип мрежа, която се отличава с голяма еластичност и износоустойчивост. Подлакътниците, както и самата база са изработени от здрав полипропилен в черен цвят.

Удобни подлакътници:

Независимо дали игрите са вашата страст, или просто прекарвате дълги часове пред компютъра, подлакътниците на геймърския стол Carmen 7519 ще се погрижат удобството ви да бъде пълно. Дълги, широки и леко извити, те играят ролята на чудесна опора и ви приканват да отпуснете ръце.  

Регулируем люлеещ механизъм:
За максимален комфорт геймърският стол Carmen 7519 е снабден с люлеещ механизъм tilt tension, който ви позволява да се отпуснете и да се пренесете в едно друго измерение. Чрез въртене на ръчка под седалката, имате възможност да регулирате силата, с която се люлее столът. По-този начин променяте съпротивлението при натиск с гърба, съобразно вашия ръст и желание. За да изключите механизма и да фиксирате стола в изправено положение, натиснете навътре лоста в дясно под седалката. 

Коригиране на височината на стола:

Геймърският стол Carmen 7519 ви позволява да коригирате отстоянието на седалката от земята и да го настроите спрямо собствената ви височина. Това става посредством вградения в базата на стола газов амортисьор и механизъм (ръчка), която се намира под дясната половина на седалката.

Пълна свобода на движенията

Функцията за въртене на 360° ви дава пълна свобода на движенията, за да общувате с лекота с всички около вас. Така имате възможност във всеки един момент да сменяте позицията си в желаната от вас посока.

Здравина и сигурност от основата:

Базата на Carmen 7519 е изработена от висококачествен полипропилен в черен цвят и е завършена с 5 силиконови колелца с червен кант, който допълва цялостната визия на стола. Този тип колелца са не само изключително здрави, но и позволяват бързо, плавно и безшумно да се придвижвате по всякакви повърхности, без да нараняват настилката.

Максимално натоварване:

Геймърският стол Carmen 7519 е подходящ за хора с тегло до 130 килограма. За да сте максимално удовлетворени от вашия президентски стол, винаги го подбирайте спрямо теглото и структурата на собственото ви тяло. Правилно подбраният офис стол се грижи за нормалната стойка на вашето тяло през целия ден, а по този начин и косвено за вашето здраве и благополучие.

Марка Carmen
Височина седалка от земята 41-53 см
Ширина с подлакътници 63 см
Цялостна височина 106-118 см
Тип колелца Силиконови - подходящи за твърда настилка
Материал подлакътници Полипропилен, Хром
Тип на база Дърво с метална сърцевина
Тип механизъм Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Тип стол Геймърски стол
Дълбочина 16 CM
Тегло 13 KG
Вид Геймърски стол
Гаранция 24 месеца
Материал Еко кожа, Мрежа
Цвят Червен/Черен
Максимално натоварване 130 кг