Rumik

К-Т ХОБИ СКАЛПЕЛИ 13 ЧАСТИ 22409 PRETUL - #330610

Каталожен №: 330610

Код на производителя: 7501206624357

8.10 лв.

К-Т ХОБИ СКАЛПЕЛИ 13 ЧАСТИ 22409 PRETUL

Остриета за различно приложение
В комплекта хоби скалпели ще откриете разнообразни резци, с които можете да обработвате както леки материали, така и по-твърди и с по-голяма дебелина. 
Включени са различни по форма резци:
- Трапецовидни – За универсално приложение и изрязване на по-големи части от материала. Не се огъват и успяват да се справят и с по-плътни и твърди материали.
- Заострени – За прецизна работа с голяма точност. Тесните върхове са подходящи за изрязване на детайли.
- Заоблени – За карвинг и обща употреба.
- Плоски тип длето – За изстъргване и направа на маркери за прегъване, резбоване и оформяне на улеи.

3 вида държачи
Включени са държачи за фина работа, употреба със средна сила и такъв, който позволява да упражните сила. Телата им са леки, изработени са от алуминий с оребрени зони против хлъзгане. Усиленият има и допълнителна пластмасова дръжка с по-голям диаметър. Удобна за захващане предлага стабилност при рязане.

Ножчетата са изработени от въглеродна висококачествена стомана с двойно заточване. Изключителната острота позволява обработката на редица материали без назъбване на среза и без излишно усилие.

Подходящи са за:
- Хартия и картон, мукава;
- Филц, корк, гума и кожа;
- PVC, винил, дърво.
Сетът инструменти е отличен избор за всеки, който се занимава с крафт, изработка на подаръци и ръчно изработени предмети. Подходящи са за направа на модели, макети, шаблони. Ще ги получите в удобна кутия с магнитна лента за закрепяване на остриетата и легла за дръжките.