Rumik

КОМПЛЕКТ ОТВЕРТКИ С НАКРАЙНИЦИ ГЕДОРЕ 44Ч GL554 013570 - #333215

Каталожен №: 333215

9.90 лв.

Комплект отвертки с накрайници гидоре 44 части.

КОМПЛЕКТ ОТВЕРТКИ С НАКРАЙНИЦИ ГЕДОРЕ 44Ч GL554 013570

Комплект, проектиран с гнезда, отвертки и прецизни свредла с най-популярните размери и е подходящ за дома, гаража, апартамента, общежитието, обратно в училище, електронно оборудване, очила и проекти за ремонт на бижута.

Свредлото и корпусът са изработени от висококачествени материали, които имат издръжливост, изключителна твърдост и отлична здравина и могат да издържат на по-голям въртящ момент. Неплъзгащото се сцепление и удобният водач осигуряват на потребителите трайна здравина.

Трипосочната дръжка на партидата бързо заключва посоката на въртене на главата на партидата. Тази предавка се използва за затягане на тресчотката и центрирането й. Тази предавка се използва за ръчно управление на тресчотката вдясно. Тази предавка се използва за разхлабването му.

Всички инструменти се съдържат в здрава прозрачна пластмасова кутия, формована чрез инжектиране, която е удобна за съхранение и идентифициране на инструменти, поддържане на инструментите безопасни у дома или в гаража и има добра преносимост.

Универсален и надежден, той е много подходящ за DIY или професионална употреба. Независимо дали се занимавате с поддръжка на дома, поддръжка на автомобила или други проекти, този цялостен пакет може да отговори на вашите нужди.

описвам

име: Тресчотка отвертка малко ръкав комплект

Материал: стомана + пластмаса

цвят: Син + Сребрист

Съдържание на пакета:

1 x Тресчотка отвертка малко ръкав комплект

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Разфасовка 44 pcs
Тип Комплект
Вид Отвертка