Rumik

КОШ ЛЮЛЕЕЩ С КАПАК - ЧЕРЕН 4Л., МОД. LV-322/ И107281/3 - #394069

Каталожен №: 394069

Код на производителя: 2090009216722

6.85 лв.

Черен кош с люлеещ капак.

КОШ ЛЮЛЕЕЩ С КАПАК - ЧЕРЕН 4Л., МОД. LV-322/ И107281/3

Търсите елегантен и стилен начин да организирате вашето пространство? Този кош за боклук е перфектната комбинация от форма и функция, осигурявайки шикозно решение за съхранение за всяка стая във вашия дом.

Изработен от издръжливи материали, черният релефен контейнер за боклук с отварящ се капак се отличава с релефна текстура и матово черно покритие, което придава модерен вид на всяко пространство.

Въртящият се капак помага да запазите вашите предмети сигурни, като същевременно осигурява лесен достъп, когато имате нужда от тях. Елегантният дизайн на това кошче за боклук го прави идеален за организиране на всичко - от офис консумативи през основни неща за баня до аксесоари за спалня.

Компактният размер на черното релефно кошче с въртящ се капак позволява лесно поставяне на рафтове, бюра или в шкафове. Минималистичният дизайн работи добре с всеки стил на декорация, което прави това кошче универсално допълнение към вашия дом.

Ако търсите стилен вариант за съхранение, който е едновременно функционален и модерен, черният релефен кош с въртящ се капак е идеалният избор. Добавете го към вашето пространство, за да рационализирате организацията си и да издигнете стила на дома си.

Вместимост 4 L
Цвят Черен
Материал Пластмаса
Вид Кош