Rumik

ПЛИКОВЕ ЗА ВАКУМИРАНЕ ZWILLING - #108617

Каталожен №: 108617

Код на производителя: 4009839544620

9.00 лв.

Комплект торбички за вакуумиране 10 бр., S/M/L Fresh & Save Zwilling.

ПЛИКОВЕ ЗА ВАКУМИРАНЕ ZWILLING

Комплектът се състои от 4 вакуумни торби размер S (обем: 1,25 л, размер: 23 x 20 см (Д x Ш)), 4 вакуумни торби размер M (обем: 4 л, размер: 35 x 25 см (Д x Ш) )). ) и 2 L размер вакуумни торбички (обем: 8,5 l, размер: 49 x 30 cm (Д x Ш). Функцията за вакуумиране. Запазва храната свежа за по-дълго време.
Пет торби, три размера, безкрайни възможности: Вакуумните торби ZWILLING FRESH & SAVE са истински универсални в кухнята. Торбичките ZWILLING FRESH & SAVE не само улесняват съхранението, но и са незаменими помощници във вашата кухня. Заедно с удобна вакуумна помпа, вакуумните торбички са истински комплект мечта: можете да обезвъздушите вашите торбички за съхранение на чист въздух за секунди без обемисто оборудване или досадни кабели, а храната ви остава свежа до пет пъти по-дълго от конвенционалните. съхранение без вакуум. Благодарение на практичния цип можете лесно да пълните и изпразвате торбичките за фризер за многократна употреба. Но можете също да използвате вакуумирани торбички за готвене sous-vide и за мариноване на месо и риба. Особено практично е всички чанти да имат поле за маркиране и индивидуален идентификационен номер. Така можете да видите с един поглед какво има в чантите. За още по-добър преглед можете да инсталирате безплатното приложение ZWILLING Culinary World на вашия смартфон. Можете да използвате това, за да сканирате QR кодове на свежи торби за съхранение и приложението ще ви уведоми, когато запасите ви се изчерпят. Ето как Smart Storage ви помага да избегнете разхищаването на храна. Функция за вакуум: Храната остава свежа до пет пъти по-дълго от конвенционалното съхранение без вакуум: Вкусът и хранителните вещества са надеждно запазени и хранителните отпадъци са намалени.
Идеален за sous-vid готвене, мариноване и съхранение на храна в хладилник и фризер (вакуумът намалява изгарянията във фризера).
Подходяща за микровълнова фурна.
Материали: пластмаса (чанта, цип), силикон (клапа).
Многократна употреба, включително поле за етикетиране.
Лесно боравене с вакуумирани торбички благодарение на иновативния клапан (принцип на ключалката и вакуумната помпа) и практичен цип за лесно отваряне и затваряне.
Свържете лесно вакуумираните торбички с приложението ZWILLING Culinary World, като използвате QR кода върху торбичките, за да проследявате храната и срока на годност - преди да ги напълните.
Индивидуален идентификатор на торбичка на всяка вакуумна торбичка за лесно идентифициране на идентични охладени и замразени продукти.
Безплатното приложение определя срока на годност на храната и приборите и използва функция за напомняне, за да ви каже навреме, когато храната трябва да бъде изядена. Рецепти, обяснителни видеоклипове и списък за пазаруване допълват услугата на приложението.

Общо тегло: 0,23 кг.

Разфасовка 10 pcs
Тип С вакуум
Приложение За храни
Вид Торбички