Rumik

PVC ТРЪБА VALDOM ОРАНЖЕВА Ф110*2,2 0,25М 9411025Р - #374325

Каталожен №: 374325

3.80 лв.

PVC Тръба Ф110 х 2.2 – муфирана оранжева VALDOM – 2 м/бр.

PVC ТРЪБА VALDOM ОРАНЖЕВА Ф110*2,2 0,25М 9411025Р

PVC Тръба Ф110 х 2.2 – муфирана оранжева VALDOM е произведена от водещия сръбски производител на ПВЦ И ПE тръби VALDOM. Познати са с високите си стандарти, които отговарят на всички европейски норми и изисквания. Произведени с най-съвременните технологии, тръбите на VALDOM разполагат с уникални предимства, гарантиращи надежност и трайност. От голямо значение е изборът на правилните продукти за Вашата канализационна и водопреносна система, подценяването му може да доведе до сериозни последствия в бъдеще. 
PVC Тръба Ф110 х 2.2 – муфирана оранжева VALDOM е изработена, така че да устоява на времето, на различни механични натоварвания и химически взаимодействия.

Питате се какви са предимствата на PVC Тръба Ф110 х 2.2 – муфирана оранжева VALDOM?
– Дълготрайност – Експлоатационният срок е изключително дълъг, което свежда до минимум нуждата от чести подмяни и ремонти. Дълъг живот, осигурен от трислойната конструкция на тръбата.
– Устойчивост на корозия – Изработена от изключително устойчиви материали, които не реагират на химикали, киселини и т.н.
– Лесен монтаж –  Леко тегло. Бърз и икономичен монтаж, чрез муфи и уплътнителни пръстени.
– Отлична хидравлична проводимост – Гладък вътрешен слой, намалявайки вероятността от запушване и осигурявайки оптимален поток.
–  Отлична механична стабилност, поради висококачествения ПВХ-Н материал, който прави тръбата устойчива на UV- лъчение и температурни колебания. Тръбата е отличен електрически изолатор.
PVC Тръба Ф110 х 2.2 – муфирана оранжева VALDOM се монтира лесно.
Тези тръби са подходящи за всякакъв вид гравитационни канализационни системи – домашни, промишлени, обществени.
Цвят: оранжев
Дължина: 2 м/бр.

 
 

Цвят Оранжев
Материал ПВЦ
Вид Тръба
Размер Ф110х2.2
Цена За 2 метра.