Rumik

ВЕНДУЗА ЗА ПЛОЧКИ С МАНОМЕТЪР 200ММ./ 36325.01 - #333236

Каталожен №: 333236

Код на производителя: 8590804101758

87.10 лв.

Вендуза с манометър и вакуумна помпа за работа с плочи Ø200 мм, Zola, Поддържано тегло 200 кг, Стъклени панели

ВЕНДУЗА ЗА ПЛОЧКИ С МАНОМЕТЪР 200ММ./ 36325.01

Вендуза с манометър и вакуумна помпа за работа с плочи Ø200mm, Zola, поддържано тегло 200 kg, стъклени панели, плочки, плочки, чинии, прозорци, огледала, прозорци и други деликатни материали
 

Тази вендуза с манометър и вакуумна помпа Zola е предназначена да улесни безопасното боравене и транспортиране на чупливи и тежки материали, като плочи, стъклени панели, плочки, прозорци, огледала и други. С опорен капацитет до 200 кг , тази вендуза е здрав и надежден инструмент за повдигане и боравене.

Вендузата е оборудвана с ръчна вакуумна помпа и манометър, който ви позволява да създадете силен и контролиран вакуум, за да осигурите сигурно прилепване към повърхността на материала.
Тази вендуза може да се използва за широка гама от материали, включително плочки, стъклени панели, плочки, плочки, прозорци, огледала и др. Той е идеален за професионалисти в строителството, стъклари или всеки, който трябва да работи с крехки и тежки материали.

Вендузата издържа максимално тегло от 200 кг, което я прави подходяща за работа с по-големи и по-тежки предмети.
Вендузата е изработена от висококачествени материали, устойчиви на износване и надеждни при продължителна употреба.
Използването на вендузата с манометър и вакуумната помпа Zola е доста лесно и тези инструкции ще ви преведат през процеса:

Поставете вендузата: Поставете вендузата върху повърхността на материала, който искате да боравите или повдигате. Уверете се, че вендузата е добре поставена и фиксирана върху равната повърхност на материала.
Въздушна помпа: Използвайте ръчната въздушна помпа, за да създадете вакуум вътре в вендузата. За да направите това, натиснете многократно въздушната помпа, докато стрелката сочи зелената зона на манометъра. Създаването на адекватен вакуум е от решаващо значение за осигуряване на здрава адхезия.
Проверете манометъра: Важно е постоянно да проверявате нивото на вакуум на манометъра, за да сте сигурни, че се поддържа на желаното ниво. Ако нивото на вакуум спадне, може да се наложи да помпате отново, за да поддържате сцеплението.
Преместване на елемента: С вендузата, здраво закрепена към желания материал, можете лесно да преместите или повдигнете материала. Не забравяйте да боравите внимателно с материала, за да предотвратите повреда.
Освобождаване: За да освободите вендузата и да отделите материала, натиснете спусъка за освобождаване на налягането или изпускателния клапан, което ще позволи на вакуума да се освободи и вендузата да се отдели от материала.

Материал ABS
Приложение За плочки
Вид Вендуза